25. června 2022 • 18:40

Kuchta vyvolal poprask na sítích. Co říkají fanoušci „S“ a jak zní proroctví?

Autor: vfo
Vstoupit do diskuse
52
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letní nuda na českém fotbalovém rybníku? Kdepak. Derby mezi pražskými „S“ se totiž přeneslo na přestupový trh. Objekt zájmu? Forvard Jan Kuchta. Bitvu o reprezentačního útočníka opanovala Sparta, která dostala do rukou trumf v podobě zlého rozchodu pětadvacetiletého hráče ze Slavie do Lokomotivu Moskva. Z Ruska se tak vrací na Letnou, kde si fanoušci zpívají baladu o vysněné posile. To v Edenu někteří pálí dresy, ale zároveň si spousta z nich dokáže udržet nadhled. Čas ukáže.



Jako blesk na nebesích se objevila zpráva o návratu Jana Kuchty do Česka. Zpátky do Slavie? Ne. Do Sparty. K rivalovi. Tyhle přesuny vždy zaručeně rozpoutají bouři v sociálním světě sítí. „Slávisti, klub je nejvíc. Kdo za něj hrát nechce, ať jde. Ale víc pozornosti si nezaslouží. Ani trochu,“ napsal na Twitteru Lukáš Strašák Vala.

Jeden z těch, který se neuchýlil k vulgarismům. A že byste jich pohledali… „Luky, naprostou s Tebou souhlasím! Vykašleme se na něj. Soustřeďme se na náš milovaný tým a neřešme člověka, co za to nestojí! A upozorňuji, že ani za to vypískání nám nestojí… MY JSME SLAVIA!“ přidal se Hugis.

Tak co myslíte. Vypískají fanoušci Slavie Jana Kuchtu 13. října, kdy je na programu první derby pražských „S“ nadcházejícího ročníku?

Našli se i tací příznivci, kteří se na transfer podívali jiným úhlem. „Už to vypadalo, že máme k Schickovi do reprezentace parťáka, ale bohužel. Sparta z Kuchty do roka udělá zase jen protěžovaný průměr. To ji totiž jde už celé roky na jedničku,“ zmínil na Facebook Jaroslav Macozsek.

Pokud si rádi zajdete ke kartářce, aby vám předpověděla budoucnost, možná se vám bude líbit proroctví Radka Prokeše na Twitteru: „Největší sranda bude, až si Kuchta nejpozději do roka sbalí fidlátka, vrátí se do Ruska a Spartě zbude v útoku totálně znechucený a trucující Čvančara, na kterém chtěli do budoucna stavět. Tenhle krok NGZ doceníme všichni až během sezony. To chce klid, karma bude rychlá.“

TOP 5 gólů Jana Kuchty za Slavii: dorážky i super hlavičky
Video se připravuje ...

Neměl by Tomáš Rosický raději zatáhnout ruční brzdu, otočit volantem a sjet z téhle cesty?

Fanoušci Sparty mají pochopitelně jiný názor. „Tenhle přestup je bomba, událost a významný odpustek Rosického,“ napsal MichalM v diskuzi pod článkem o Kuchtově stěhování na Letnou na iSport.cz.

„První dobrá zpráva ze Sparty po x letech. Snad mu vydrží forma,“ radoval se Jiří Žalud v diskuzi na Facebooku. Kdo si počká, ten se dočká, ne? A když jsme u toho, jak dlouho bude trvat Kuchtovi, než se střelecky prosadí v rudém dresu? A bude slavit případný gól do sítě Slavie? Možná by před zápasem mohl zavolat o radu Michaelu Krmenčíkovi.

Na Twitteru se o radost podělil také Priskeho Křídelník: „Kuchta je neuvěřitelná posila. Myslel jsem, že hledáme backup za Čvančaru, ne útočníka číslo jedna. Tohle je velká ukázka ambicí!“

Když se dva perou, třetí se směje. Nejde o první třaskavý přesun bývalého slávisty do Sparty a naopak. Twitter je na tohle téma vždy připraven. Marek Rašovský už to má zmáknuté:

Plavšić jde do Slavie. Sparťané: hajzl, žoldák, gauner… Slávisté: skvělý příchod, nechápeme, jak o něj Sparta mohla přijít

Kuchta jde do Sparty. Slávisté: hajzl, žoldák, gauner… Sparťané: skvělý příchod, nechápeme, jak o něj Sparta mohla přijít

Já ten fotbal žeru. Dodal na závěr.

Vstoupit do diskuse
52

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud