Radek Špryňar
Premium
20. července 2022 • 04:40

Hvězda na ocet. Na Vlkanovu přišla jediná nabídka. Co s ním bude dál?

Vstoupit do diskuse
13
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Břehy Spojených států jsou v mlze, stejně tak přesun kamkoliv jinam. Adam Vlkanova zřejmě zahájí sezonu v Hradci Králové. Pokud se nestane něco převratného, bude příští neděli v základní sestavě proti Slavii v úvodním kole FORTUNA:LIGY. „Od začátku přestupního okna jsme měli na Adama jedinou konkrétní nabídku,“ zapřísahá se Jiří Sabou, sportovní ředitel „votroků“.



Představoval si, že v tuhle dobu se bude připravovat na nové adrese. Na vysoce atraktivní. S novou motivací. S touhou dokázat, že může hrát fotbal na nejvyšší úrovni v Česku, případně v zahraničí. Třeba ve Spojených státech amerických. Jenže Adam Vlkanova, dle hodnocení deníku Sport nejlepší fotbalista uplynulého ročníku FORTUNA:LIGY (kompletní pořadí ZDE>>>), zůstává v Hradci Králové. A na důvěrně známém místě podle všeho i zahájí novou sezonu… Už devátou v řadě.

„Je s námi, trénuje, hraje přípravné zápasy a připravuje se, že v prvním kole nastoupí proti Slavii,“ říká Jiří Sabou, šéf sportovních operací ve východočeské metropoli.

Přitom na konci května, pár dní po skončení ročníku, hlásil Vlkanova v rozhovoru pro Sport, že si nedokáže představit, že by v klubu zůstal. Byl totálně nastavený na odchod. „Vůbec nevím, jaké by to bylo, kdybych zůstal… Buď půjdu pryč teď, nebo za rok po vypršení smlouvy zadarmo. Moc jiných variant neexistuje. Přiznávám, že bych teď těžko nesl, pokud by v létě žádné angažmá nevyšlo.“

Nevyšlo. Tedy zatím.

Na stůl generálního ředitele Richarda Jukla byla doručena pouze jedna

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
13

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud