Radek Špryňar
Premium
24. srpna 2022 • 17:31

Konec telenovely s Vlkanovou? Hlásí se mistr, Hradec se chce dohodnout

Vstoupit do diskuse
9
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letní telenovela plná nenaplněných očekávání bude mít zřejmě vpravdě pohádkové rozuzlení. Adam Vlkanova si už brzy může zahrát  Ligu mistrů. Podle informací deníku Sport a webu iSport.cz je o šikovného záložníka Hradce Králové eminentní zájem. Zásadní roli v celém případu hrají peníze. Kluby však údajně hledají cestu, jak své představy co nejrychleji sblížit.



Po skvělé uplynulé sezoně se stal Adam Vlkanova žhavým zbožím na přestupovém trhu. V sezoně vstřelil osm branek a pobral stejný počet přihrávek. S kapitánskou páskou dovedl ligového nováčka na šesté místo v soutěži, což byl největší klubový úspěch od roku 1963.

Vedení Hradce Králové však zkraje léta vyvěsilo zájemcům před očima štítek – pětadvacet milionů korun! Mnozí se nad vysokou cenou podivovali. Zejména proto, že hráči příští rok v létě končí na východu Čech smlouva.

Někteří zájemci zrušili avíza o vstupu do jednání, do licitování se pustila jediná Slavia. V počáteční fázi přišla s nabídkou sedmi milionů korun, pak ji o tři miliony navýšila. Hradec, i trochu dotčeně, jen zavrtěl hlavou. Nikdo další se ke stolu nedostavil. Vlkanova, byť nechtěl, zůstal v klubu a momentálně klepe svoji devátou sezonu pod Bílou věží.

V posledních dnech se však věci zase pohnuly o kus dopředu. Už před

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
9

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud