24. září 2022 • 23:30

Tvrdík šťastným tchánem. Dcera Jana si vzala gólmana Slavie Koláře

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

‚Do roka a do dne' platí. V polovině října loňského roku oznámili modelka a dcera Jaroslava Tvrdíka Jana a gólman fotbalové Slavie Ondřej Kolář zasnoubení, o necelých 12 měsíců později už jsou svoji. Radostnou událost oznámil šéf, otec a tchán v jedné osobě na svém twitterovém účtu.



„Druhý nádherný den tento týden.“ Jednoduchý popisek a velké červené srdce poslal Jaroslav Tvrdík k fotografii úsměvu své dcery Jany ve svatebních šatech. Druhou hlavní postavou na fotografii nebyl nikdo jiný než ženich Ondřej Kolář, brankář sešívaných.

Jaroslav Tvrdík má za sebou v reprezentační přestávce v osobním životě úspěšný týden, první velkou a vítanou zprávou byly pozitivní výsledky kontrolních vyšetření po onkologické léčbě.

Sešívaný pár vznikl přibližně před dvěma lety „První krok jsem udělal já, když jsem Janču pozval na kafe. Od té doby jsme se začali vídat více. Neumím přesně říct, při příležitosti přeskočila jiskra, ale jsme spolu zhruba měsíc,“ přiznal Ondřej před Vánocemi 2020.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud