Jiří Fejgl
Premium
20. dubna 2023 • 13:30

Lavička se v Hradci nedohodl, kdo je nový favorit? Koubek dal doporučení

Autor: Jiří Fejgl
Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sobotu se ve fotbalové lize koná derby východu. Hradec Králové přijede do Pardubic s prozatímním trenérem Stanislavem Hejkalem - a k tomu dál usilovně řeší, kdo povede jeho mančaft v další sezoně po končícím Miroslavu Koubkovi, který se pravděpodobně do konce sezony na lavičku „votroků“ ze zdravotních důvodů už nevrátí. Jisté je, že pokus o získání interesantního trenérského pojmu, konkrétně Vítězslava Lavičky, padl. 



Byla to lákavá představa. Na novém stadionu povede černobílý celek kouč, který tady kopal v roce 1990, kdy pomohl k postupu do ligy. Trenér, jenž vyhrál titul s Libercem i Spartou (její poslední). Odborník se zkušenostmi z Austrálie, Polska a od reprezentační jedenadvacítky.

Vítězslav Lavička však volání ze Salonu republiky nevyslyšel. Do Hradce nepůjde. „Nabídku jsem po férovém jednání se sportovním ředitelem Jirkou Sabouem s poděkováním odmítnul,“ prozradil.

„O mém budoucím angažmá se v těchto týdnech jedná,“ nekonkretizoval, kam jeho cesta povede dál, i když už před týdnem oznámil, že se chce vrátit do profifotbalu. Bez klubového angažmá je od března roku 2021, kdy skončil ve slavném Slasku Wroclaw. Mezitím ještě v minulém roce vedl reprezentaci Kuvajtu.

Důvody nedohody, jak by řekl exprezident Václav Klaus, jsou zřejmé. Zaprvé Lavička

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
3

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud