6. června 2023 • 15:40

Kauza Barák: v čem chybuje také Šilhavý a proč si dupnul právě teď

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
18
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neshody v reprezentaci? Jedním z důvodů, proč Antonín Barák vypadl z kádru národního týmu, má být také kritika vůči svým zkušeným spoluhráčům a aktuálně i soupeřům ve finále Konferenční ligy Vladimíru Coufalovi a Tomáši Součkovi. „Barák to měl takhle vždycky: co na srdci, to na jazyku. Není v tomhle ohledu jednoduchá povaha,“ říká na adresu produktivního záložníka Fiorentiny redaktor deníku Sport a webu iSport.cz Jan Podroužek v novém díle pořadu Podry & Vacíno. „V momentě, kdy Šilhavý viděl, že je tenhle problém potřeba řešit, tak to vyřešil nenominací. A troufám si tvrdit, že to tak vyřešil ve shodě s některými členy kádru,“ dodává Podroužek.



Jaká je vlastně role Jaroslava Šilhavého v celém případu a proč zřejmě déletrvající napětí „propálil“ až teď? „Protože teď si to může dovolit. Tým jede na Faerské ostrovy, kde uspěje tak jako tak,“ míní Podroužek: „Už po EURO ale byli někteří hráči – a Barák mezi nimi – celkem nespokojení s přípravou na určité zápasy. Už tam mohly probublávat problémy,“ dodává.

Podroužkův kolega Jan Vacek je v kritice Jaroslava Šilhavého ještě ostřejší. „Barák je z Itálie zvyklý hrát fotbal. Chce hrát ofenzivně, chce hrát na míči. A takhle nároďák nehraje. Šilhavý sází na jiné hráče, to je v pořádku, ale fotbalový aspekt pokulhává. Je to vidět i na tom, že Václav Černý má v Holandsku sezonu jako blázen a proti Polsku dostane jen štěk,“ upozorňuje Vacek: „Nemáme moc lepších fotbalistů, než je Barák, a ty si dovolíš ho vynechat – to je podle mě špatně. Šilhavý je slušný, férový, ale na fotbal nároďáku se dlouhodobě nedá koukat,“ nebere si servítky.

  • Jak se změnil Tomáš Rosický v roli šéfa Sparty?
  • Co Barák a reprezentace v budoucnu?
  • Měla by se liga zúžit?
  • Je fér oslavovat Vrbu za „předpotopní“ fotbal Zlína?
  • Co v příští sezoně čekat od Karviné a Pardubic?
  • Koubek v Plzni: vezme to po něm Trousil?
  • Jak se změnil Rosický v roli funkcionáře?
  • Loučení s Gebre-Selassiem a Lukášem Váchou
  • Spor o Zlatana: TOP 5 útočník posledních 20 let?

Podívejte se na VIDEO.

Vstoupit do diskuse
18

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud