12. června 2023 • 16:02

Bohemians posilují do Evropy. Skončil v Plzni, přišla rozumná nabídka

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bohemians po postupu do předkola Konferenční ligy přivedli první posilu. V Ďolíčku podepsal smlouvu Matěj Hybš, kterému vypršel kontrakt v Plzni, v poslední sezoně ale hostoval v Teplicích. Jaroslav Veselý s ním může počítat na problematickou pozici levého stopera, kde „klokany“ aktuálně trápí zranění Jana Vondry.



„Bohemka byla rychlá a úderná. Nechtěl jsem vyčkávat. Dal jsem si jako prioritu, že chci být s novým týmem od začátku přípravy. Čekal jsem jen na rozumnou nabídku, která přišla," prohlásil po podpisu smlouvy v Ďolíčku Matěj Hybš pro klubový web. 

S obráncem, který na začátku roku oslavil 30. narozeniny, může trenér Jaroslav Veselý počítat na levou stranu v defenzivě. Buď na pozici wingbeka nebo na levého stopera ve tříobráncovém systému. Tu na jaře většinou spolehlivě zastával Jan Vondra. Navrátilec z Makedonie se ale v předposledním zápase nadstavby v Plzni zranil a není jisté, jestli stihne začátek přípravy.

Během jara už zároveň do Vršovic z Teplic přišel další levák do obrany. Jan Shejbal ale zatím nemá odehranou ani minutu.

Odchovanec Sparty Matěj Hybš měl poslední tři roky smlouvu ve Viktorii Plzeň, dvě sezony ale strávil po hostováních, naposledy v Teplicích, kterým čtyřmi brankami ve 26 zápasech pomohl k záchraně v lize. Bohemians i s novou akvizicí zahájí přípravu příští pondělí. O dva dny budou sledovat los 2. předkola Konferenční ligy.

Bohemians Praha 1905 Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud