29. března 2024 • 05:00

Jak hlasovali o NEJ hráče ligy: souboj křídel z Letné. Kdo vynechal Krejčího?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
21
  • Video se připravuje ...

    Máme za sebou další ročník unikátní ankety, ve které deník Sport a iSport.cz každoročně hledají 100 nejlepších fotbalistů FORTUNA:LIGY. Žebříček sestavený na základě hlasování trenérů a expertů letos ovládl sparťanský křídelník Lukáš Haraslín. Na první místo ho dalo sedm ze třiceti oslovených osobností, šeskrát byl číslem jedna jeho parťák z Letné Veljko Birmančevič. Kdo ze své třicítky úplně vynechal Ladislava Krejčího? A co překvapivá jména ve výběrech? Projděte si, kdo jak hlasoval. Pro zobrazení všech hlasovacích lístků se přihlaste nebo zdarma zaregistrujte na iSport.cz, získáte tak přístup k diskuzím, výsledkům anket i kvízům.

  • PROČ NEHLASOVALI

    Dva ligoví trenéři se k anketě nepřipojili. Jejich absenci jste po prolistování nejspíš zaregistrovali. Brian Priske, kouč obhájců titulu z Letné, uvedl stejné důvody jako před rokem. „Brian vnímá podobné sestavování žebříčků jako populární součást fotbalu, nicméně dle něj (ale i dle klubu) by toto mělo být spíše součástí práce novinářů a expertů, nikoli insiderů. Děkuju za pochopení,“ vysvětlil Ondřej Kasík, ředitel komunikace ve Spartě. Do uzávěrky hlasování nezvládl odevzdat svůj anketní lístek slávistický trenér Jindřich Trpišovský. Šestice hlasujících, v čele s reprezentačním tandemem Ivan Hašek a Jaroslav Köstl, volila diplomatický postup bez seřazených jmen. „Také letos pouze v abecedním pořadí jako v minulých letech, o což mě trenéři požádali, a já jim v tomto směru rozumím,“ připsal Petr Šedivý, tiskový mluvčí národního týmu.

Vstoupit do diskuse
21

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud