12. února 2013 • 12:30

Osmdesát tisíc pro Řepku? Nesmysl! Ale zájem máme, zní z Dobrovice

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Divizní FK Dobrovice sice oslovil zkušeného fotbalového řízka Tomáše Řepku, zda by si u nich nechtěl prodloužit hráčskou kariéru. Nad informací, že by mu ale momentálně devátý tým divizní skupiny C nabídl plat osmdesát tisíc korun měsíčně, však sportovní manažer David Čáslava jen nevěřícně kroutí hlavou. „Ta částka je nesmysl. O penězích v souvislosti s nabídkou pro Tomáše ještě nepadlo ani slovo,“ říká Čáslava.



Divizní tým Dobrovice ale neskrývá, že je připravený Řepku slušně ohodnotit. „Jsme schopní mu nabídnout nadstandardní divizní podmínky, zdůrazňuji divizní,“ říká funkcionář FK Dobrovice.

Při dotazu, zda může odměna pro zkušeného stopera dosáhnout alespoň polovinu zmíněné sumy, tedy 40 000 korun, se jen usměje.

„Nechtěl bych to v tuhle chvíli říkat. Snad můžu prozradit to, že bychom chtěli Tomášovi nabídnout ne měsíční gáži, ale jakousi půlroční odměnu za to, že nám pomůže,“ dodal.

Nápad oslovit exsparťanského rebela, který naposledy hrál nejvyšší soutěž v Českých Budějovicích, prý přišel právě od manažera FK Dobrovice. „Říkal jsem si, že bychom to mohli zkusit. Osobnost, jako je Tomáš, by nám pomohla,“ věří Čáslava.

První kontakty se zástupci Řepky prý proběhly v prosinci. „Teď bych byl rád, kdybychom se potkali do konce týdne,“ doplnil.

Klub se nebojí ani pověstných Řepkových blikanců. I když je v divizi bezprostřední kontakt hráčů s fanoušky a dá se čekat, že křiklouni by bouřliváka nešetřili. „Uvědomujeme si, že v případě dohody by asi mohl vzrůst požadavek na posílení pořadatelské služby,“ má jasno Čáslava.

„Je nám jasné, že se povahou Tomáš nezmění. Bude dál oblíbencem mnoha fanoušků, stejně tak bude mít dál i svoje odpůrce. Věříme ale, že by to Tomáš už nějak nehrotil,“ řekl Čáslava.

„Všichni si v klubu přejeme, abychom se do týdne potkali a jednali o možné spolupráci. Tomáše bychom rádi v našem klubu viděli,“ uzavřelfunkcionář FK Dobrovice.

Tomáš Řepka zápasy prožívá na maximum. V Dobrovici věří, že by vše zvládl bez blikanců
Tomáš Řepka zápasy prožívá na maximum. V Dobrovici věří, že by vše zvládl bez blikanců

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud