18. května 2016 • 11:20

Blšany hrály o deseti, chytal záložník. Prohrály poločas 1:7 a byl konec

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Noc a den. Tak zatím vystupují v Ústeckém přeboru Blšany. Nejslavnější fotbalová víska na podzim sbírala body a válcovala konkurenci. Teď se ale topí v krizi. Naposledy proti Žatci tým nastoupil s deseti hráči, prohrál poločas 1:7 a zápas kvůli zranění dalších hráčů zabalil. Výsledek utkání po rozhodnutí svazu zůstává v platnosti.



Z klubu nejprve prchnul trenér Marcel Lička, stejně jako později ředitel Dominik Rodinger. S jeho odchodem skončila i spolupráce s Českou asociací fotbalových hráčů. Díky ní a Rodingerovi, který pro ni pracuje, přišla do Blšan i řada hráčů. Jenže v poslední době přestalo vše fungovat.

„Vážil jsem si té šance a měl k práci v Blšanech srdeční vztah, ale je konec. Klub se rozhodl jít směrem, s kterým jsem se nemohl ztotožnit,“ vysvětloval ukončení spolupráce Rodinger. Ten se teď rozhlíží po novém angažmá ve fotbale."Určitě se chci ve fotbale realizovat i dál. Budu hledat nový klub. V Blšanech to vážně nešlo, neshodli jsme se názorově na tom, jak to má fungovat," prohlásil Rodinger.

Tréninková morálka v klubu upadala, hovoří se také o nesplněných finančních dohodách. A výsledkem všeho byla jarní bída a výsledkové trápení. Vše z pohledu „chmelařů“ vyvrcholilo duelem s Žatcem, Blšanští do něj nastoupili jen s deseti hráči. Do branky musel záložník David Vácha, do pole pak i kouč Josef němec. V půli byl stav 1:7, do té druhé už kvůli zraněním domácí nenastoupili. Výsledek zůstává v platnosti.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud