9. srpna 2016 • 12:25

Ostrý start Ostré. Nejdřív debakl 0:7, pak hráčům vybral zloděj šatnu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Pohodář Ulihrach vzpomíná: cucák Nadal, pařmen Ivaniševič, blázni rodiče
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
VŠECHNA VIDEA ZDE

Start do sezony jako z hororu prožívají fotbalisté Ostré. Sice se těší na divizi, ale poslední týdny si za rámeček nedají. Nejprve to byl ze strany středočeského týmu propadák v pohárovém utkání, o pár dní později pro změnu během přípravného zápasu navštívil jejich šatnu zloděj. „Kolikrát je špatná příprava a pak je sezona dobrá. Kéž by to platilo i u nás,“ konstatuje Josef Červinka, sekretář Ostré.



Středočeši v předkole MOL Cupu prohráli s divizní Admirou 0:7. „První gól jsme dostali snad v osmnácté vteřině, za chvíli to bylo 0:3. Škoda, že to nebyl box, protože bychom tam hodili ručník a byl by konec,“ vrací se k nepodařenému vystoupení Červinka.

Pak si tým chtěl spravit chuť v přípravě. Jenže na hřišti týmu Neratovice/Byškovice pro změnu pokazil zápas Ostré neznámý lapka. „Za domácími přišel před zápasem chlapík a tvrdil, že je od nás, ať mu dají klíče. Tak mu je dali,“ popisuje sekretář Ostré. A stejný muž pak předal před utkáním, už jako zástupce domácích, klíče od šatny hostům z Ostré. „Ještě jim říkal, hlavně ať zamknou,“ říká Červinka.

A po zápase začali hráči jeho klubu zjišťovat, že jim chybějí peníze, boty nebo batůžek. „V poločase jsme na nic nepřišli, ale je pravda, že hráči, kterým se něco ztratilo, se rozcvičovali na trávníku, takže těžko říct, kdy se to stalo,“ líčí funkcionář.

Navíc připomíná, že podobné problémy řešilo v poslední době víc středočeských klubů. „Něco takového se stalo i v Českém Brodě, který je nedaleko. Vypadá to, že ten člověk musí prostředí v kraji znát,“ dodává.

Klub z Ostré se teď sám připravuje na to, aby se nic podobného neopakovalo, až za deset dní odstartuje divize. „Nějaká opatření chystáme. Klíče od šatny dáme až těsně před zápasem vedoucímu týmu soupeře, aby bylo jasné, že k danému klubu opravdu patří.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud