20. září 2013 • 14:58

VIDEO: Hovorkův ZADKOgól za Spartu B baví celý svět

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle by se neproslavil, ani kdyby dal za Spartu gól v Lize mistrů. Dvacetiletý záložník David Hovorka skóroval v zápase ČFL proti Meteoru hýžděmi a tenhle gól oběhl po internetu bez nadsázky celý svět...



Švýcarský Blick na svém webu tituluje Hovorkův gól jako "Arschbombe", celosvětově oblíbený server 101greatgoals si zase hraje se slovy "Bum-tastic", přičemž "bum" v angličtině znamená právě zadek...

VIDEO | Podívejte se na Hovorkovu trefu

Jen na oficiálním YouTube kanále Sparty má video přes 101 tisíc zhlédnutí, další desítky tisíc se nasčítají na dalších a dalších kopiích, které kolují po internetu na nejrůznějších blozích o fotbale nebo zpravodajských webech.

A jak vlastně kuriózní zásah vznikl? "Nestihl jsem se k zakončení pořádně srovnat," přiznal Hovorka na webu Sparty. "Vyskočil jsem a nastavil se tak, abych míč odrazil směrem k brance," popsal svou originální branku.

Zadkem pak trefil přesně a poprvé v kariéře jeho jméno obletělo svět...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud