Jan Podroužek
11. září 2014 • 16:01

Jan Šimák už si našel klub! Jde hrát třetí ligu na Střížkov

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skoro měsíc hledal. A našel. Jan Šimák bude hrát třetí nejvyšší soutěž za střížkovské Bohemians Praha. Bez angažmá byl od poloviny srpna, kdy se s druholigovým Táborskem dohodl na ukončení smlouvy. „Věříme, že nám Honza pomůže k návratu do druhé ligy,“ doufá Michal Dyml, sportovní ředitel pražského klubu, který čerstvou novinku webu iSport.cz potvrdil.



Jenže jeho neprofesionální kontrakt je zatím nastaven jen na podzimní část. Na Střížkově ale mají v plánu Šimákovo působení v zimní pauze prodloužit. „Hráč jeho kvalit a zkušeností nám může hodně pomoci,“ věří Dyml.

Podobně si služby 35letého záložníka chválili i v Táborsku, než jeho forma začala po dvou sezonách upadat. Za koncem v rodném klubu podle různých spekulací mohlo být i porušování životosprávy, s čímž se někdejší bundesligový fotbalista během své kariéry pral.

„Každý je nějaký, já doufám, že se Honza z těch svých eskapád poučil. Měli jsme s ním několik pohovorů a věříme, že bude přínosem pro Bohemians,“ prohlásil Dyml.

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud