10. února 2016 • 22:11

Ten se potatil! Mladý Hašek zaujal výstavními šibenicemi

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Geny nepopře. Ale Filip Hašek, syn bývalého ligového fotbalisty a ofenzivního záložníka Sparty Martina Haška, se za ně určitě nemusí stydět. Po svém otci přebral štafetu a v klubu z Letné dělá klanu Haškových výbornou vizitku. Dorostenec v rudém dresu v přípravném utkání zesměšnil druholigový Vyšehrad hattrickem.



Talent po tátovi určitě má. Filip Hašek patří ke stěžejním hráčům sparťanské devatenáctky, která válcuje své stejně staré protihráče v první dorostenecké lize. Vždyť pražská Sparta prohrála jen jediné utkání z dvaceti a má neuvěřitelné skóre 87:18. Jen pro představu, druhé Teplice mají odehraný o jeden zápas víc a vstřelily jen 34 gólů.

Svou vytříbenou techniku mladý ofenzivní záložník předvedl v přátelském utkání proti A týmu druholigového Vyšehradu. Utkání rozhodl hattrickem, když nekompromisně proměnil penaltu a dvakrát během minuty vymetl obě šibenice z přímých kopů. 

Nádherné fotbalové představení v podání syna Martina Haška nebylo náhodné. V dorostenecké lize patří mezi 10 nejlepších střelců, když už desetkrát rozvlnil síť soupeře. Reprezentant do 19 let je oproti svému otci výrazně produktivnější.

I proto se o něm mluví jako o budoucí hvězdě, která by měla dál nést prapor rodiny Hašků ve Spartě. Napodobí otce, který s letenským klubem získal 5 domácích titulů a postoupil ze základní skupiny Ligy mistrů? Minimálně k tomu má výborně nakročeno. 

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud