25. května 2018 • 20:00

Pralesní souboj v Můj fotbal živě! Semín změří síly s béčkem Řečan

Autor: Fortuna
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vůbec poprvé se projekt Můj fotbal živě podívá do Pardubického kraje, a to konkrétně do Semína na utkání TJ Sokol Semín - Řečany nad Labem “B”. Půjde o souboj vesnic vzdálených od sebe pouhých pět kilometrů. III. třída pardubického okresního přeboru tak bude další ze soutěží, kterou zvěční televizní kamery přímým přenosem na ČT Sport. Výkop je již v 10:00.



Útulný areál semínských fotbalistů skrývá jednu zajímavost, kdysi se tu totiž hrál takřka výhradně hokej a pozorným fanouškům neuniknou ještě zbytky mantinelů. A i to je jeden z důvodů proč slavnostní výkop provede hokejová legenda, stříbrný medailista ze ZOH v Sapporu, mistr světa i Evropy, Vladimír Martinec.

Samotný zápas pak bude soubojem domácích s beznadějně posledním týmem okresního přeboru, který doposud nasbíral jen devět bodů za tři výhry a patnáct proher, s celkovým skóre 26:74. Nutno říci, že poslední měření sil těchto dvou celků skončilo vysokým vítězstvím Semína 8:2.

To, že padne divácký rekord soutěže jsme si už tak nějak zvykli, ale zejména v tomto zápase bychom se mohli dočkat nového rekordu Můj fotbal živě v počtu vstřelených branek. Rekord zatím drží legendární Vroutek a skóre 5:6.

Premiéra to však bude nejen pro tento kraj, ale také to bude poprvé, co uvidíme v akci “B” tým. Řečany svojí rezervu založily poměrně nedávno, ta se však během pár zápasů málem rozpadla. Někteří hráči přestali chodit a tak bylo potřeba povolat hráče z fotbalových důchodů a podařilo se tak béčko zachránit, a to i za podpory hráčů řečanského áčka, kteří když můžou, tak přijedou pomoct. Takto namixovaný tým zatím tedy statečně drží zmiňované poslední místo, ale třeba právě tenhle zápas bude pro ně impuls do nové sezony.

Na příchozí pak tradičně čeká předzápasový i pozápasový program plný fotbalových atrakcí od partnerů Fortuny nebo Pivovaru Protivín. Poločasová soutěž o Playstation 4, tipovačka od Fortuny přímo v místě zápasu, fotokoutek od Pivovaru Protivín nebo pozápasová tisková konference s aktéry utkání, ale i komentátory České televize, to je jen část atrakcí, kterou si můžou vyzkoušet všichni fanoušci Semína i Řečan.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud