7. srpna 2018 • 16:48

V Brně s Polákem nemluvili, tak kývl Prostějovu: Můj odchod nebyl ideální

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty druholigového Prostějova posílí sedmatřicetiletý Jan Polák, bývalý reprezentant, který naposledy působil ve Zbrojovce Brno. Po sestupu z první ligy vedení brněnského klubu ztratilo o služby svého odchovance zájem. Polák odehrál v české nejvyšší soutěži 211 zápasů a vstřelil 11 gólů.



"Můj odchod z Brna rozhodně nebyl ideální, možná se k tomu ještě v budoucnu vrátím. Nikdo se mnou nekomunikoval, tak jsem využil nabídky z Prostějova," uvedl Polák na úterní tiskové konferenci v Prostějově.

Vedle Brna hrál nejvyšší soutěž v Liberci, působil také v Norimberku, Wolfsburgu a čtyři roky oblékal dres bruselského Anderlechtu. V roce 2002 byl členem reprezentačního týmu do jednadvaceti let, který získal titul mistrů Evropy.

"Příchodem takové fotbalové osobnosti jsme dali jasný signál soupeřům, že to s druhou ligou myslíme vážně," řekl předseda klubu František Jura. Prostějov je po třech kolech v druholigové tabulce pátý.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud