25. října 2021 • 10:28

Pulpit se po deseti letech vrací na Žižkov. Místo postupu jde o záchranu

Autor: ČTK, pav
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým trenérem fotbalistů Viktorie Žižkov se stal Martin Pulpit. Čtyřiapadesátiletý kouč převezme předposlední tým druhé ligy po Davidu Oulehlovi, který byl se svým asistentem Janem Filipem minulý týden odvolán. Pražský klub o Pulpitově příchodu informoval na svém webu, délku smlouvy nespecifikoval.



Zkušený trenér Pulpit, který v minulosti vedl Plzeň, Baník Ostrava, Olomouc a naposledy Blansko, se vrací na lavičku Žižkova po deseti letech. V sezoně 2010/11 se mu povedlo tým dovést do nejvyšší soutěže.

Nyní má za úkol pomoci klubu k záchraně ve druhé lize. „Úkol dostal od vedení mnohem skromnější, ale v žádném případě jednodušší - dostat Viktorku co nejdříve ze spodních pater tabulky. Martin Pulpit byl dnes představen týmu a povede již pondělní trénink,“ oznámili zástupci klubu

Viktoria Žižkov v této sezoně vyhrála ve druhé lize jen dva zápasy z 12 a patří jí s osmi body předposlední 15. místo. Naposledy utržila v sobotu s dočasným trenérem Zdeňkem Koukalem na hřišti Opavy debakl 1:6.

FK Viktoria Žižkov Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud