10. září 2015 • 23:34

Další pokuta pro Baník! Musí zaplatit za řádění fanoušků v Rýmařově

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Ostrava znovu dostala od disciplinární komise Fotbalové asociace ČR pokutu za chování svých příznivců. Tentokrát musí zaplatit 50 tisíc korun za výtržnosti fanoušků v utkání 2. kola domácího poháru v Rýmařově.



Příznivci slezského klubu neunesli porážku 3:4 na půdě divizního soupeře, po zápase vtrhli na trávník a pustili se do hráčů. Záložník Marek Šichor dokonce dostal pěstí a zasahovat musela policie. Pokutu dostal i domácí tým z Rýmařova, který musí zaplatit deset tisíc korun.

K výtržnostem došlo i v dalším pohárovém zápase mezi Velkými Karlovicemi + Karolinkou a Zlínem. Hostující klub byl potrestán pokutou deset tisíc korun, domácí celek pak poloviční částkou. Disciplinárka zároveň za stejné utkání zahájila řízení s divákem Lubošem Škrobákem, který je členem FAČR. Provinit se mohl tím, že napadl jiného fanouška.

Baník i Zlín dostaly pokutu už před týdnem. Slezané za řádění fanoušků v ligovém duelu na půdě Fastavu musejí zaplatit 150 tisíc korun, domácí klub 100 tisíc korun.

Komise naopak zastavila řízení s jabloneckým Jánem Gregušem. Slovenský reprezentant měl být podle delegáta vyloučen v ligovém duelu s Libercem, od disciplinárky ale trest nedostal.

Rozezlení fans vtrhli na hřiště, chtěli z hráčů stáhnout ostravské dresy a při tom některé ostravské fotbalisty hrubě napadli
Rozezlení fans vtrhli na hřiště, chtěli z hráčů stáhnout ostravské dresy a při tom některé ostravské fotbalisty hrubě napadli

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud