10. října 2015 • 16:10

Olomouc blíž čtvrtfinále poháru. Vyhrála 1:0 v Jihlavě

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec o Kladnu: Když se opakují pořád stejné chyby… Skills koučové? Nám stačila ulice
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Olomouce se přiblížili postupu do čtvrtfinále MOL Cupu. V úvodním duelu 4. kola pohárové soutěže zvítězili 1:0 na hřišti Jihlavy, o jediný gól se ve 30. minutě postaral Jakub Plšek. Odveta v Olomouci se hraje 4. listopadu.



Jihlava se trápí v lize, kde z posledních šesti zápasů získala jediný bod, a náladu si nezlepšila ani v poháru. Sigma měla nebezpečnější šance a po půlhodině hry svou převahu zužitkovala i gólově. Při velkém závaru brankář Hanuš domácí ještě dvakrát zachránil, ale na Plškovu ránu z hranice pokutového území už nestačil.

V 62. minutě mohl zvýšit Moulis, který šel sám na brankáře, ale Hanuš jejich souboj vyhrál a výsledkem byl jen rohový kop. Ještě jednu šanci měl po chybě Kryštůfka olomoucký útočník Vašíček, ale zamířil vysoko nad branku.

Branka: 30. Plšek. Rozhodčí: Pechanec - Dobrovolný, Kříž.

Jihlava: Hanuš - Vaculík, Kryštůfek, Krejčí, Mišůn - Jungr (70. Nerad), Jánoš, Demeter, Batioja - Dvořák, Mešanovič (46. Přeučil). Trenér: Bokša.

Olomouc: Reichl - Hála, Radakovič, Hubník, Vepřek - Houska, Plšek - Petr (86. Navrátil), Ordoš, Moulis (90. Rajnoch) - Vašíček (75. Zahradníček). Trenér: Kalvoda.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud