Michal Koštuřík
17. května 2022 • 18:05

Svědík po finále do Sparty? Nereálné. Není na tom nic pravdy, ohradil se

Vstoupit do diskuse
19
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ta informace v posledních dnech letí éterem. Je to asi něčí zbožné přání, možná i pokus rozhodit rozjeté Slovácko před středečním velkým finále MOL Cupu se Spartou. Podle informací iSport.cz je každopádně velmi nereálné, aby trenér Martin Svědík převzal v létě letenský tým.



Rozhodně to není ve hře nyní, kdy mají oba kluby před sebou největší zápas sezony. On sám tyhle spekulace v úterý odpoledne sám vyvrátil. „Kdo mě dobře zná, ten ví, že bych nejednal s klubem, se kterým hrajeme tak důležitý zápas. Do toho bych v životě nešel,“ pravil rázně osmačtyřicetiletý kouč.

Se Spartou aktuálně žádná jednání neprobíhají, a to ani na úrovni vedení. „Mrzí mě, že tyhle věci vychází vždycky těsně před utkáním,“ ohradil se Svědík. „Za sebe můžu říct, že se na tom nic nezakládá na pravdě. Je možné, že nás chce někdo rozhodit,“ nevyloučil. Před týmem má čistý stůl a jasně daná pravidla. „Hráči vědí, že je to čirá spekulace. Kdybych někam odcházel, věděli by to první,“ ujistil úspěšný trenér, jenž dva roky po sobě dovedl Slovácko na čtvrté místo v lize a do evropských pohárů. V klubu má kontrakt ještě na další sezonu.

Pokud s mužstvem zvládne pohárové finále, nejspíš smlouvu dodrží. „My se opravdu koncentrujeme na ten zápas, aby nás tohle nerozhodilo,“ přesvědčoval. „V té kabině jsem čtyři roky, nemáme mezi sebou žádné tajnosti. Všechny věci si říkáme. Hráči vědí, že by se nic takového nemohlo stát. Takový máme spolu vztah. A totéž vyžaduju od nich. Trenér musí jít příkladem,“ zakončil Svědík, jemuž bude na konci června osmačtyřicet let.

Mundial: Německá cesta pro Spartu? Herrlich je jedna z nejlepších variant, říká novinář
Video se připravuje ...

1. FC Slovácko Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
19

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud