19. listopadu 2022 • 09:50

Pohárový souboj Českých Budějovic s Hradcem je kvůli počasí odložen

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Osmifinálový zápas českého fotbalového poháru MOL Cupu mezi Českými Budějovicemi a Hradcem Králové se dnes kvůli nepříznivému počasí hrát nebude. Po nočním sněžení o tom dnes ráno informovalo Dynamo na twitteru.



Zástupci Českých Budějovic se snažili s ohledem na předpověď na nepříznivé podmínky připravit. V pátek ráno zapnuli pod trávníkem vyhřívání na nejvyšší stupeň, ani to ale nakonec nepomohlo. Vrstva mokrého sněhu v kombinaci s nízkými teplotami utkání znemožnily. Oba kluby tak budou na začátku příštího týdne hledat náhradní termín.

Na programu jsou dnes ještě další dvě pohárová utkání. V 15:00 má výkop šlágr Baník Ostrava - Sparta Praha, o hodinu později je naplánován začátek zápasu Bohemians Praha 1905 - Hlučín.

MOL Cup netradičně uzavírá podzim na domácí scéně. Liga před zimní pauzou skončila už o uplynulém víkendu kvůli nadcházejícímu mistrovství světa v Kataru, kam česká reprezentace nepostoupila.

SK České Budějovice Vše o klubu ZDE

FC Hradec Králové Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud