30. listopadu 2016 • 04:30

Další Hamšík do Itálie? Bratrance, který hraje za Frýdek, testuje Neapol

Autor: kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nosí slavné příjmení a ve své kariéře je teprve na startu. Zatím nastupuje za tým U19 MFK Frýdek -Místek. Nicméně v těchto dnech dostal Raymundo Hamšík velmi zajímavou možnost, jak na sebe upozornit. Odcestoval na testy do italské Neapole.



 V předním klubu Serie A je už mnoho let jednou z největších hvězd jeho bratranec Marek, který v dresu SSC Neapol nastřílel z pozice ofenzivního záložníka už 84 gólů. Osmnáctiletý Raymundo je také středopolař a během podzimní části Moravsko-slezské dorostenecké ligy přispěl třemi góly k průběžnému vedení svého týmu v tabulce, ačkoliv přišel až v průběhu sezony.

"Raymundovi se naskytla možnost vyzkoušet si krátkodobý kemp v italské Neapoli. My jsme samozřejmě velmi rádi a budeme mu držet palce, aby se tam ukázal v co nejlepším světle," prohlásil pro klubový web trenér druholigového áčka Miroslav Nemec, který vzal Hamšíka v posledních dvou domácích duelech druholigového celku na lavičku náhradníků.

Marek Hamšík uniká Lucasi Bigliovi z Lazia Řím
Marek Hamšík uniká Lucasi Bigliovi z Lazia Řím

„Ray by měl v Neapoli v rámci takového posezonního kempu trénovat, navíc by tam měl odehrát i jedno přípravné utkání,“ dodal frýdecko-místecký trenér. V Neapoli by měl Hamšík trénovat do pátku 2. prosince.

Do Frýdku přišel ze Slovanu Bratislava, kde v minulosti vyrůstal i Marek. Mladší Raymundo také nosil číslo 17, ale na rozdíl od svého staršího vzoru se poměrně vytáhl a už ve svém věku měří přes sto devadesát centimetrů.

Určitě by se chtěl alespoň přiblížit velmi úspešné kariéře svého bratrance, nicméně v jednom má podle slovenských médií jasno. Tetování si v budoucnu nechá udělat, do originálního účesu á la Marek se však pouštět nebude.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud