24. února 2012 • 10:22

Hodnocení hráčů Plzně: Skvělí Pilař a Limberský, Bakoš propadl

Autor: Václav Hanzlík
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
Slavia - Baník: Tanko tvrdě dojel Holeše, po zásahu VAR dostal červenou kartu!
SESTŘIH: Jablonec - Karviná 3:2. Obrat v závěru, rozhodl Náprstek
VŠECHNA VIDEA ZDE

HRÁČI PLZNĚ POD LUPOU | Bez kapinána Horvátha a později i po hloupém vyloučení Bakoše sahala Plzeň v odvetě úvodního kola vyřazovací fáze Evropské ligy po postupu. Slavně a na poslední chvíli vybojovala prodloužení, jenže v něm kanonýr Klaas-Jan Huntelaar dovršil hattrick.  Po porážce 1:3 český mistr v Evropě končí se vztyčenou hlavou! V zápase byli nejlépe ohodnoceni Václav Pilař a David Limberský, nejhůř si dle Sportu kvůli zbytečnému faulu vedl Marek Bakoš.



Marek ČECH 6
Při prvním gólu Huntelaara neměl úplně čisté svědomí. Neudržel střelu Draxlera a inkasoval podobně jako o víkendu v Teplicích. V nastavení ale vytáhl parádní zákrok! Při dalších trefách Nizozemce neměl nárok.

František RAJTORAL 7
To nejlepší si schoval na závěr zápasu - tvrdou a nekompromisní ránou prostřelil Tima Hildebranda, vyrovnal na 1:1 a poslal duel do prodloužení. Celý stadion tím naprosto zmrazil.

Marián ČIŠOVSKÝ 4
V první půli se vydal dopředu a hlavou trknul míč do sítě. Bohužel byl v ofsajdu. Ve 106. minutě nastavení ale neuhlídal hlavičkujícího Huntelaara.

František ŠEVINSKÝ 6
Záskok na stoperu celkem zvládnul. Nebyl v lehké situaci, ale pral se s ní, jak je u něj zvykem, tedy s klidem. Raúla ovšem sestřelil ve stylu kung-fu. Po zásluze za žlutou.

David LIMBERSKÝ 8
Převzal kapitánskou pásku a patřil mezi nejlepší na hřišti. Rval se jako lev. Nebál se vzít míč a projít s ním přes celé hřiště. Po ostrém skluzu na Höwedese viděl žlutou.

Václav PROCHÁZKA 6
Nahradit Horvátha? To je sakra těžký úkol. Hned na začátku se pokusil o několik dlouhých míčů na rozběhnutá křídla. Dobře četl hru a odebíral míče. V nastavení se bohužel zranil.

Vladimír DARIDA 5
Společně s Milanem Petrželou se ujal zahrávání standardních situací a Plzeň z nich hrozila. Jinak příliš prostoru uprostřed hřiště nedostával. Přeci jen mu tam chyběl dirigent Horváth.

Milan PETRŽELA 5
Ve 28. minutě nádherně poslal od lajny míč na hlavu Koláře, který trefi l tyč. Tradičně se snažil o rychlé úniky, jenže nezvykle kazil, často míč v obklíčení „zadrbal“.

Daniel KOLÁŘ 7
Obrovská škoda, měl na hlavě vyrovnání! Jenže ve 28. minutě mířil hlavou po centru Petržely jen do tyče. Snažil se i ve druhé půli, v 79. minutě přenechal místo na hřišti Jakubu Horovi.

Václav PILAŘ 8
Rozjížděl se pomaleji, ale postupem času se rozkoukával a začínal motat obráncům hlavy. V 87. minutě šel důrazně do souboje s Höwedesem a podílel se tím na trefě Rajtorala. Hrál výtečně!

Marek BAKOŠ 2
Ve 36. minutě propadl k jeho nohám odražený míč po rohovém kopu. Škoda, že se nedokázal rychleji zorientovat. Pak přišel zkrat - loket ve tváři Papadopulose jej poslal ze hřiště...

MICHAL ĎURIŠ 5
Začal na pravé záloze, pak šel do útoku. Byl aktivní, Bakoše strčil do kapsy.

JAKUB HORA 5
Snažil se, ale vidět moc nebyl. Vzhledem k tomu, že Plzeň bránila, neměl na útočení myšlenky.

Plzeňští děkují svým fanouškům
Plzeňští děkují svým fanouškům

Vstoupit do diskuse
11

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud