21. září 2012 • 10:26

V 8:02 mi volala kriminálka, byl to omyl, culil se plzeňský kouč Vrba

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Pokud mě sledovali, ať video předají mojí manželce, ať vidí, jak jsem byl hodný," vtipkoval Pavel Vrba před zápasem s Coimbrou v narážce na propuklou korupční aféru v Česku. Další výrok si neodpustil ani po skončení duelu, který Plzeň vyhrála 3:1. "Přesně v 8:02 mi volala kriminálka, abyste věděli všechno," smál se dobře naladěný kouč Viktorie Plzeň.



Otázky na propukající aféru? Či snad sporná penalta na Davida Limberského v zápase se Spartou? V Plzni zapovězená témata. "Opět prosím, aby otázky směřovaly pouze k utkání s Coimbrou," vyzval novináře mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Tisková konference po úspěšném duelu Evropské ligy probíhala v klidu, skutečně se mluvilo jen o vítězném utkání Viktorie. Pozápasové hodnocení nakonec zpestřil sám plzeňský trenér.

"Jestli chcete napsat něco zajímavého, tak dnes (ve čtvrtek) už v osm hodin a dvě minuty ráno mě kontaktovala kriminálka. To jsem se opravdu nejvíc zasmál," prohodil Vrba k překvapeným novinářům.

"Zavolalo mi skryté číslo, říkali, že jsou z kriminálky a hledají nějakou paní. Já jim říkal, že se asi spletli. Pak se omluvili, že to bylo špatně vytočené číslo," pokračoval.

"Nevím, jestli je to něčí hra. Bohužel ten pán neřekl, jakou má hodnost, to mě hodně mrzelo. Myslel jsem, že je to finanční úřad, ale byla to kriminálka. Ale doopravdy jsem se zasmál," prozradil západočeský kouč.

Vrba měl po důležitém vítězství v Evropské lize dobrou náladu a skvěle se bavil. "Kriminálním" příběhem narážel na výrok z předzápasové tiskovky, kde reagoval na dotaz redaktora Sportu ohledně fotbalové aféry vypuklé po utkání Plzně se Spartou.

„Pokud mě těch sedm měsíců sledovali, tak ať to video předají mojí manželce, aby věděla, jak jsem byl hodný,“ prohlásil v narážce na tajemný obsah dokumentů, které předložil majitel Sparty Daniel Křetínský předsedovi FAČR Miroslavu Peltovi.

Zmíněné materiály mají odhalovat nekalé praktiky v českém fotbale a momentálně je prošetřuje protikorupční policie.

V ohrožení může být i plzeňská Viktorie, současný největší konkurent Sparty a spolukandidát na ligový titul. "Neslyšel jsem, že by se to týkalo Plzně. Ty otázky patří panu Peltovi. Jaký by to na nás mělo mít vliv?" odpálil další dotazy Vrba ještě před duelem s Coimbrou.

Západočeši evidentně zůstávají v klidu, do karet jim hrají také výsledky. Ligu vedou před Spartou a vítězně vstoupili i do evropských pohárů.

Plzeňští fotbalisté se radují z vyrovnávacího gólu do sítě Coimbry
Plzeňští fotbalisté se radují z vyrovnávacího gólu do sítě Coimbry

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud