3. října 2012 • 23:00

Děti vidím jen v letadle, smál se Horváth. Pro nemocnici vybral 80 000

Autor: neu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Speciál s výpravou Viktorie Plzeň mířící do Madridu právě prolétal nad Marseille, když do zadní části letadla, kde seděla kromě zástupců médií i jeho rodina, dorazil Pavel Horváth. Vzápětí si plácl s dcerou Adrianou a synkem Patrikem, krátce rozmlouval s manželkou Janou. „To je hrůza, já se s dětma vidím skoro jenom v letadle,“ pronesl.



Děti jej pravidelně doprovázejí při cestách za evropskými poháry, doma si tátu vzhledem k nabitému programu i pražskému bydlišti totiž moc neužijí…

Během dvou a půl hodinového letu také Horváth i s celým týmem Viktorie přispěli finančně na nový charitativní projekt klubu Viktoriánské srdce.

Každé dvojutkání se soupeřem v Evropské lize je spojeno s jednou akcí, při duelech s Atlétikem se vybírá na pomoc pro Dětskou chirurgii FN v Plzni. Patronem pro tato utkání je právě Horváth.

Kolik se nakonec vybralo? V kasičce, která kolovala letadlem, bylo po dosednutí na ranvej letiště Barajas v Madridu přes 80 000 korun! Kromě týmu Viktorie přispěli i zástupci sponzorů a médií.

 

Plzeňští fotbalisté na palubě letadla do Madridu přispívali do sbírky na dobročinné účely
Video se připravuje ...

Na dobročinné účely plzeňské sbírky přispěl i kapitán Pavel Horváth
Na dobročinné účely plzeňské sbírky přispěl i kapitán Pavel Horváth

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud