12. února 2013 • 19:13

Kovařík Neapol stihne! Drahá posila už po zranění trénuje naplno

Autor: neu, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

iSport TV | Možná se už pomalu smiřoval s tím, že se na čtvrteční zápas s Neapolí podívá v televizi. Zkraje soustředění na Kypru si Jan Kovařík pochroumal vazy v koleni, zbytek kempu strávil v posilovně nebo vyklusáváním kolem hřiště či po pláži. Po návratu se ale všechno v dobré obrátilo - plzeňský záložník od neděle naplno trénuje. Po zranění Michala Ďuriše tak existuje tedy solidní naděje, že proti Marku Hamšíkovi a spol. nastoupí.



„Honza po příjezdu z Kypru absolvoval důkladná vyšetření. Magnetická rezonance i další procedury vyloučily jakékoli zranění. O víkendu mu ustoupila bolest, která jej limitovala na herním soustředění, v neděli se zapojil do plného tréninku,“ řekl Sportu tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Kovařík přišel v lednu za šestnáct milionů korun z Jablonce, kde byl dvorním nahrávačem střelce Davida Lafaty, aby pomohl Plzni vyřešit levý kraj zálohy. Ovšem krátce po začátku nového angažmá jej potkala smůla, hned v úvodním utkání na Kypru s Levski Sofia (3:3) si v jednom ze soubojů otočil koleno a zápas pro něj skončil.

Kovařík Neapol stihne! Drahá posila po zranění už trénuje naplno
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud