6. března 2013 • 18:01

Plzeň si může vydechnout. Kapitán Horváth by na Turky měl být fit!

Autor: Václav Hanzlík
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klíčová otázka je vyřešená: Pavel Horváth by ve čtvrtek v sestavě Plzně proti Fenerbahce chybět neměl. Kapitán sice ještě není z nachlazení úplně stoprocentně vykurýrovaný, přesto absolvoval s týmem předzápasový trénink a měl by nastoupit do čtvrtečního duelu s Fenerbahce Istanbul.



V nedělním ligovém duelu s Baníkem Ostrava (1:1) v sestavě chyběl a na hřišti to bylo hned znát. Pavel Horváth se neobjevil ani na středeční předzápasové tiskové konferenci, ač na tato setkání s médii vždy ochotně chodí. Tentokrát jej nahradil Daniel Kolář.

„Stále doléčuje virózu, nechtěli jsme riskovat, aby se pohyboval v prostoru s více lidmi,“ vysvětlil jeho absenci mluvčí klubu Pavel Pillár.

Jak to s ním tedy je? „Já říkám, že Pavel bude k dispozici,“ ujistil trenér Pavel Vrba. „Doufejme,“ dodal vedle sedící tiskový mluvčí. „Asi má lepší informace,“ reagoval vtipně trenér.

Krátce po půl šesté už Pavel Horváth vybíhal se spoluhráči k předzápasovému tréninku. S úsměvem si hned na začátku střihnul „bago“, do nějž se snažil zapojit i trenéra. „Je mi líp. Dopředu mě žene i vidina zápasu. Doufám, že se to do výkopu ještě zlepší,“ vysvětloval potom v rozhovoru pro klubový web.

Nic tedy nenasvědčuje tomu, že by absentoval. „Je to dobře. Přítomnost našeho kapitána je na hřišti vždycky znát,“ pochvaloval si záložník Daniel Kolář.

Fotbalisté Plzně trénovali v Doosan Aréně před utkáním osmifinále Evropské ligy proti Fenerbahce Istanbul
Video se připravuje ...

Ve středu trénink. A ve čtvrtek přijde ostrá zkouška. Viktoria Plzeň na svém hřišti v úvodním duelu osmifinále Evropské ligy přivítá Fenerbahce
Ve středu trénink. A ve čtvrtek přijde ostrá zkouška. Viktoria Plzeň na svém hřišti v úvodním duelu osmifinále Evropské ligy přivítá Fenerbahce

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud