Hynek Preisler
23. srpna 2013 • 00:01

Kouč Udine po prohře: Dobrým hráčem Liberce bylo i štěstí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z TERSTU | Vypadal zničeně. Nervózně kouč Udine Francesco Guidolin na tiskové konferenci poklepával nohou. Při tlumočení jeho odpovědí do češtiny jen nepřítomně zíral před sebe. Udine podlehlo Liberci na svém stadionu 1:3 a trenér poražených přiznal, že takový zápas ještě nezažil.



MATCH OVERVIEW LEGACY

„V Liberci v odvetě musíme předvést naprosto excelentní výkon, abychom uspěli. První i druhý poločas byl pro nás smolný, neměli jsme zkrátka svůj den,“ připustil kouč italského celku, který například celkem třikrát trefil brankovou konstrukci.

„Když neproměníme tolik šancí v prvních patnácti minutách, je to smůla. Velkou vinu ale neseme za druhý inkasovaný gól, po kterém jsme začali být nervózní. A třetí obdržená branka už pro mě byla nepochopitelná,“ smutnil.

„Byla to opravdu velká smůla, ale já o štěstí či smůle nerad mluvím, protože tím si člověk akorát vytváří alibi. Chtěl bych proto pogratulovat soupeři k vítězství. Takový zápas jsem však ještě asi nezažil,“ připustil zklamaně.

„Odveta v Liberci bude velkým problémem. Soupeř podal velmi obětavý výkon a má hodně silný tým. Ale dnes bylo jeho dobrým hráčem i štěstí,“ uzavřel s hořkým úsměvem.

Sergej Rybalka a jeho gólová střela do sítě Udine
Sergej Rybalka a jeho gólová střela do sítě Udine

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud