7. listopadu 2014 • 12:23

Kdo poničil choreo na Spartě? Doživotní STOP pro něj, píší fanoušci

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z vrcholů čtvrtečního utkání Evropské ligy mezi Spartou a Slovanem přišel ještě před výkopem. Všiml si toho každý. Prezentace obří choreografie na letenské tribuně ale nakonec nevyšla na jedničku. Druhá část transparentu z nápisu Malá země – Velký klub, kterou místili příznivci domácích mezi sparťanský a český znak, se roztrhla. Drobná kaňka na jinak povedeném večeru, jež proběhl v porovnání se zápasem v Bratislavě zcela bezproblémově.



Kde tedy nastal problém? Na webu sparťanských fanoušků spartaforever.cz popisují situaci následovně: „Někteří jedinci bohužel asi nepochopili instrukce, tudíž jedna část chorea je roztržena, škoda. Znehodnocení práce spousty lidí, byť věřím, že to nikdo nepoškodil úmyslně, a bylo to pouze nedorozumění.“

Z přiložených fotografií je znát, že se transparent podařilo rozvinout, k roztržení došlo až následně.

Na twitterovém účtu stejné stránky je hodnocení celé situace mnohem příkřejší. „Člověka, který včera stupidně roztrhal při prezentaci nápis k choreu, by zasloužil doživotní stop na Letnou,“ zní komentář u snímku se špatně rozbaleným transparentem.

Povedenou fotbalovou atmosféru během zápasu si jinak užívali po problémech na Slovensku i samotní hráči. „Musím pochválit oba tábory, vypadalo to dneska dobře, fandilo se. Bylo to slušné utkání. Naši fanoušci předvedli výborné choreo, povzbuzovali nás a vedli k tomu, abychom dneska vyhráli. Patří jim poděkování,“ řekl záložník Lukáš Vácha.

Choreo letenských fanoušků před utkáním
Choreo letenských fanoušků před utkáním

Sparta - Slovan: Výtržnosti na stadionu se neopakovaly
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud