2. října 2015 • 15:35

Trpišovský: Znovu porazit Marseille? Z fotbalu uděláme zimní sport

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve čtvrtek odkoučoval největší utkání v kariéře, když s Libercem slavně vyhrál v Marseille. Dobrá nálada vydržela trenérovi Jindřichu Trpišovskému i celému týmu také po příletu do Prahy. "Všichni jsme hrdinové," shrnul euforické pocity severočeský obránce Vladimír Coufal.



Liberec měl v Marseille obrovské štěstí. Přestál drtivý tlak domácích favoritů, naopak v závěru dokázal vstřelit vítěznou branku Vladimír Coufal. "Pocity jsou to krásné, emoce se v utkání všemožně střídaly. Obrovsky se k nám přiklonilo štěstí," souhlasil Trpišovský po příletu do Prahy.

Severočeši si připsali první výhru ve skupině Evropské ligy v zápase, kde se to vůbec nečekalo. Dokáží Marseille zdolat i v domácí odvetě? "Budeme s nima hrát 10. prosince. Nikdo neví, jak to v té době bude v Liberci vypadat, ale snad nám klimatické podmínky pomůžou," střádal plány gólman Tomáš Koubek.

Svéráznou taktiku vymyslel i trenér Trpišovský. "Asi hřiště pokropíme, aby vznikla ledová plocha a soupeř víc klouzal, uděláme z toho zimní sport," nadhodil s úsměvem. "Ale do toho zápasu je ještě strašně daleko, dva měsíce jsou ve fotbale dlouhá doba, mužstva se určitě změní. Bude záležet i na vývoji ve skupině," dodal už vážnějším tónem.

Podívejte se na reakce libereckého týmu po příletu do Prahy:

Trpišovský: Porazit Marseille? Z fotbalu uděláme zimní sport
Video se připravuje ...

Koubek: Výhra v Marseille? Nejtěžší a nejcennější nula v kariéře
Video se připravuje ...

Coufal po výhře na Marseille: Neskutečné, co jsme přežili
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud