24. listopadu 2016 • 23:32

Plzeň skolila EXTRAparáda. Perotti šokoval výjimečnou fintou

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Krutý výsledek, nicméně potvrzující ohromnou italskou kvalitu. Viktorii Plzeň na hřišti AS Řím v utkání Evropksé ligy definitivně položila až třetí branka z dílny Diega Perottiho. Argentiský šikula předvedl zcela výjimečnou fintu zvanou "rabona" - efektním kopem za nohou překvapil Kozáčika a nasměroval domácí k výhře 4:1. Naopak pro Západočechy to znamenalo smutné K.O. znamenající vyřazení z pohárové Evropy.



Plzeň od začátku čelila ohromné ofenzivní síle. Kvalitě, se kterou se hráči českého mistra ani náhodou doma nesetkají. Běžným zákonům se vymykal kousek Diega Perottiho.

Argentinský záložník vystřídal v 63. minutě Iturbeho a postaral se o jeden z klíčových momentů zápasu. Branku, která klidně může kandidovat na jeden z nejhezčích gólů roku.

Perotti se dostal s míčem na roh plzeňského vápna. Bráněný dvěma hostujícími hráči, každý čekal centr před branku. Jenže Perotti si přehodil míč pod nohu, pravačkou krátce švihl a vyslal dloubáček na Kozáčika.

Zkoprnělý plzeňský gólman neměl šanci reagovat a míč skončil v síti. Balon možná lehce tečoval bránící Matějů, i tak ale šlo o výjimečný kousek.

Perotti vyzkoušel kop zvaný "rabona", opravdovou fotbalovou lahůdku. "Je to důkaz extratřídy, na téhle úrovni jsem to v mistrovském utkání málokde viděl," ocenil krásnou branku ve studiu České televize bývalý trenér Viktorie Plzeň Karel Krejčí.

Hráči AS Řím jsou směrem dopředu famózní. Povedla se už první branka Edina Džeka, autora hattricku. Bosenský snajpr bleskovou zasekávačkou posadil na zem dotírajícího Kovaříka a následně míč poslal ze značného úhlu do šibenice.

Plzeň na italské půdě prohrála vysoko 1:4, výsledek znamená vyřazení z evropských pohárů. Perotti vyjma úžasné branky stihl i nahrát na závěrečnou branku Edinu Džekovi.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud