22. února 2017 • 21:45

Tajnosti na Spartě. Kdo nebude hrát? Neřeknu, jste z Rostova, smál se Požár

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Seděli a pozorně naslouchali, kdo všechno bude Spartě ve čtvrtečním utkání play off Evropské ligy proti Rostovu chybět. „Jen Konaté, Dočkal a Rosický?“ zeptal se jeden z ruských novinářů trenéra Letenských Tomáše Požára. Jeho reakci ale zřejmě vůbec nečekal.



Před prvním zápasem v Rusku Tomáš Požár vyprávěl, jak si realizační tým hrál na partyzány, když zjišťoval informace o svém soupeři v play off Evropské ligy. Před domácí odvetou, do které si Rostov přivezl čtyřgólový náskok, jej ale humor neopustil.

Na dotaz ruského novináře, kdo všechno bude Spartě ve čtvrtek chybět, kromě zmíněné trojice Konaté, Dočkal a Rosický , s úsměvem odpověděl: „To já vám nemůžu říct, protože vy jste určitě z realizačního týmu Rostova…“

Bez Dočkala se naše cíle nemění, říká Požár před odvetou
Video se připravuje ...

Když byl dotázán, zda může aspoň říct, kdo všechno je z kádru Pražanů, přišla další vypočítavá odpověď. „Martin Frýdek laboruje s kolenem, David Hovorka, Tomáš Rosický a Ondra Zahustel . Snad jsem na nikoho nezapomněl,“ vyjmenoval hráče, kteří Spartě chybí delší dobu.

O ty, kteří mají zranění menšího rázu, nepadlo ani slovo. Znamená to tedy, že se Václav Kadlec, Lukáš Mareček či Daniel Holzer vrátí ve čtvrtek do herního procesu? Vypadá to, že spíš ne. To se jen sparťanský kouč snažil před zástupci médií blafovat.

Stejně tomu tak bylo, když měl odpovědět na dotaz, kdo v sestavě nahradí vyloučeného Tiémoka Konatého a Bořka Dočkala, který jedná v Číně o případném odchodu. „To vám samozřejmě nemůžu říct. Určité varianty v hlavě máme,“ mlžil Požár.

Trenér Rostova: Vedeme 4:0, ale ve fotbale je možné všechno
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud