31. července 2018 • 17:20

Spartu ničí zranění: Ben Chaima trápí koleno, Kadlecův návrat se odkládá

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je v plné přípravě na bitvu, která může z velké části nadefinovat úspěšnost celé sezony. Paralelně s tím Sparta ovšem řeší zdravotní problémy hned na několika frontách. Podle informací portálu iSport.cz vypadl pro zranění kolena ze hry křídelník Tal Ben Chaim, pro přetrvávající potíže se stejnou částí těla se navíc odkládá návrat útočníka Václava Kadlece.



Zvládnout čtvrteční odvetu druhého předkola Evropské ligy proti Subotici, odmazat manko 0:2 z prvního duelu a proskočit do další fáze. To je hlavní úkol pro Spartu. Do extrémně důležité bitvy ale nepůjde družina dočasného trenéra Zdeňka Ščasného kompletní.

Nedělní ligový střet v Jablonci nedohrál pro zranění kolena křídelník Tal Ben Chaim. „Chodí o berlích a čeká se na výsledky lékařských vyšetření. Vypadá to ovšem na delší pauzu,“ uvedl pro iSport.cz zdroj detailně obeznámený s děním v letenském klubu.

Na pořadu dne není ani návrat Václava Kadlece do akce. Zkušený útočník si v minulé sezoně poranil koleno, letní přípravu věnoval rehabilitaci po absolvované operaci. Na konci července už měl být plnohodnotně zpátky v akci, Kadlecův návrat se ovšem odkládá. „Vaškovi koleno pořád otéká. Připravuje se individuálně, k mužstvu se připojí o několik týdnů později,“ informuje zdroj.

Pro Spartu je to v úvodu nové sezony značná komplikace. Marodka se totiž začíná povážlivě zaplňovat. Mimo hru zůstávají dlouhodobě zranění Ondřej Zahustel s Václavem Drchalem, problémy s kotníkem na několik týdnů vyřadily z akce i mladého útočníka Matěje Pulkraba. Zdravotními trably si v uplynulých týdnech prošli i Michal Sáček a Tomáš Wiesner.

Dobrou zprávou pro Letenské naopak je, že by do zápasu se Suboticou měl být stoprocentně připraven kapitán Josef Šural , kterého rovněž na prahu sezony zbrzdilo zranění.

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Sparta 1:2. Debut Ščasnému vyšel, Letenští znovu v lize vyhráli
Video se připravuje ...

Sparta - Opava: Ben Chaim znovu neprolomil střeleckou smůlu, míč napálil do Šroma
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud