Jan Podroužek
24. října 2018 • 20:39

Tecl by mohl zvládnout podstatnou část zápasu, láká slávisty Trpišovský

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z KODANĚ | Už je oba má k dispozici, teď jenom, jak toho využít. S přihlédnutím k tomu, že Stanislav Tecl i Milan Škoda mají velké herní manko. Do letadla směr Kodaň je kouč Jindřich Trpišovský vzal, tím pádem se Slavii vrací úderná dvojka, která se v boji o postup ze skupiny Evropské ligy hodí.



„Je příjemné je tu zase oba mít,“ přikyvuje kouč Jindřich Trpišovský. „I pro mužstvo je to příznivější, protože pak můžeme lépe reagovat na vývoj utkání.“

Stanislav Tecl se vylízal ze zranění kolene, které si přivodil v derby proti Bohemians, Milan Škoda s poraněnou nohou chyběl od svého posledního startu proti Viktorii Plzeň skoro dva měsíce.

„Oba dva mají obrovské manko, mají za sebou jen dva tréninky s týmem, ale je důležité, že aspoň začali trénovat naplno a nějakou sekvenci zápasu jsou oba schopni zvládnout,“ poodkrývá Trpišovský s tím, že větší porci utkání by určitě zvládl odehrát spíš Tecl než Škoda.

„Standa měl tu výhodu, že mohl naplno běhat, dělal v podstatě všechno, jen nesměl jít do kontaktu. Od pondělí trénuje, jeho návrat bude rychlejší než u Milana. U Standy se dá počítat, že by mohl zvládnout i podstatnou část zápasu,“ říká Trpišovský.

Z ostatních útočníků jsou k dispozici ještě Jan Matoušek, a pak Alexandru Baluta a Peter Olayinka. Muris Mešanovič není na soupisce pro Evropskou ligu.

Náhradní brankář Přemysl Kovář laškoval na tréninku s Milanem Škodou
Náhradní brankář Přemysl Kovář laškoval na tréninku s Milanem Škodou

Máme hodně variant do útoku, bude to jiné než v Petrohradu, slibuje trenér Slavie
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud