16. září 2020 • 09:34

Liberec potvrdí podle expertů roli favorita, v duelu Jablonce budou padat góly

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další důležitý den pro český fotbal je tady. Severočeské kluby z Liberce a Jablonce se začínají prát v pohárové Evropě, když na ně čekají duely druhého předkola Evropské ligy. Jdou do nich v dost odlišené situaci. „Liberec míří na půdě litevského celku Riteriai jako jasný favorit, naopak se čeká, že Jablonec to bude mít na Slovensku v Dunajské Stredě pořádně těžké,“ říká Markéta Světlíková, tisková mluvčí společnosti Chance.



Litevský Riteriai je v kvalifikaci spíš za otloukánka, kurz na jeho výhru vystoupal až na 8:1 a vsadilo si na něj pouze necelé procento sázejících. Remízu v kurzu 4,77:1 má na svém tiketu jen pár jednotlivců. „Přes 99 % věří ve výhru Liberce, jehož kurz spadl z počátečních 1,65:1 na 1,35:1. Není divu, liberečtí fotbalisté poslední tři utkání vyhráli s celkovým skóre 9:3, dokázali převálcovat Plzeň vysoko 4:1 a sebevědomí jim rozhodně nechybí,“ naznačuje, že by Slovan měl odjet s ciziny s veselou.

Riteriai podle expertů Chance kvalitou týmu na Liberec nemá. „Hodně tiketů obsahuje i tip na výhru Liberce s handicapem -1,0 v kurzu 1,50:1 nebo s handicapem -1,5 (kurz 1,95:1),“ dodává.

Dunajská Streda s týmem plným cizinců hraje technický, rychlý fotbal, hodně se tlačí dopředu. Posledních pět utkání slovenský tým vyhrál s celkovým skóre 15:4. „Jablonec má prakticky nový a ještě nesehraný tým, přesto se kvalita hráčů ukazuje,“ nezatracuje český tým tisková mluvčí Chance.

Poslední tři ligová utkání tým trenéra Petra Rady neprohrál, proti Ostravě a Pardubicím udržel čisté konto a se Slováckem remizoval 1:1. Pomohou větší pohárové zkušenosti, taktika, pevná obrana a rychlé protiútoky?

„To si myslí 16 % sázkařů, kteří vsadili na výhru hostí v kurzu 3,25:1. Čtyři procenta tipují remízu a čtyři z pěti všech sázek jde na domácí, aktuálně možná nejsilnější slovenský tým. Díky jeho dravosti se očekává hodně branek, tip, že padnou nejméně dvě  má nízký kurz 1,29:1. Oblíbená je i sázka na výhru Dunajské Stredy s hendikepem -1,5 v kurzu 4,46:1,“ prozrazuje Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud