29. prosince 2020 • 13:40

Sparťan po boku Harta nebo Ospiny. Jeden z TOP zákroků podzimu

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Evropa bilancuje končící rok, ve kterém se ukázaly české kluby i její hráči. V souhrnu nejlepších brankářských zákroků v Evropské lize se ve objevil i sparťan Florin Nita a jeho domácí zákrok proti Celtiku. A není to jediná česko-slovenská stopa. 



Sparta v listopadu dvakrát za sebou porazila slovutný Celtic Glasgow. Zářil hlavně Lukáš Juliš, ale svou práci v obou zápasech odvedl i Florin Nita v bráně. UEFA do výběru zařadila jeho domácí zákrok proti přímému kopu Odsonna Edouarda. I přes skvělé umístění za zeď byl rumunský gólman Pražanů u své pravé tyče na zemi včas. 

Zákroky brankářů Slavie i Liberce ve výběru nejsou, zato nechybí Lukáš Hrádecký. Gólman Leverkusenu má sice finské občanství, ale hrdě se hlásí k původu na Slovensku a předvedl se v pražském Edenu, kde zneškodnil penaltu Nicolae Stancia i následnou dorážku. 

Mezi sedmnácti skvělými zákroky jsou i brankářské hvězdy jako Joe Hart z Tottenhamu nebo David Ospina z Neapole, na celý výběr se podívejte ve videu:

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud