29. prosince 2020 • 13:40

Sparťan po boku Harta nebo Ospiny. Jeden z TOP zákroků podzimu

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Evropa bilancuje končící rok, ve kterém se ukázaly české kluby i její hráči. V souhrnu nejlepších brankářských zákroků v Evropské lize se ve objevil i sparťan Florin Nita a jeho domácí zákrok proti Celtiku. A není to jediná česko-slovenská stopa. 



Sparta v listopadu dvakrát za sebou porazila slovutný Celtic Glasgow. Zářil hlavně Lukáš Juliš, ale svou práci v obou zápasech odvedl i Florin Nita v bráně. UEFA do výběru zařadila jeho domácí zákrok proti přímému kopu Odsonna Edouarda. I přes skvělé umístění za zeď byl rumunský gólman Pražanů u své pravé tyče na zemi včas. 

Zákroky brankářů Slavie i Liberce ve výběru nejsou, zato nechybí Lukáš Hrádecký. Gólman Leverkusenu má sice finské občanství, ale hrdě se hlásí k původu na Slovensku a předvedl se v pražském Edenu, kde zneškodnil penaltu Nicolae Stancia i následnou dorážku. 

Mezi sedmnácti skvělými zákroky jsou i brankářské hvězdy jako Joe Hart z Tottenhamu nebo David Ospina z Neapole, na celý výběr se podívejte ve videu:

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud