18. února 2021 • 11:04

Leicester je v Edenu favoritem, experti jsou opatrní. Moc branek nepadne

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký fotbalový svátek je tu. Pražská Slavia přivítá v úvodním utkání vyřazovací části Evropské ligy anglický Leicester a českého mistra čeká pořádně náročný souboj. Jen dvanáct procent tipérů věří před výkopem sešívaným a sází u Chance na jejich výhru v kurzu 3,45:1, „Remízu má na tiketu jen pět procent sázkařů (kurz 3,41:1) a celých 83 % má na tiketu dvojku na výhru hostí v kurzu 2,08:1,“ naznačuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance, že tým trenéra Jindřicha Trpišovského není po dlouhé době před začátkem utkání favoritem.



Názor fanoušků neovlivnil ani fakt, že se Slavia na evropské úrovni prezentuje velmi solidními výkony a výsledky. „Pravdou ale také je, že Lišky jsou na třetím místě Premier League, kde vyhrály naposledy těžké utkání v Liverpoolem. Mohou tak trochu spoléhat na to, že na domácí půdě Slavii převálcují a do prvního utkání mohou vstoupit s cílem hlavně neinkasovat,“ míní tisková mluvčí Chance.

Podle ní by duel nemusel nutně zápas porážkou Pražanů a i s vědomím zmíněné odvety na Ostrovech moc branek nepadne.

„Hodně se sází na postup Leicesteru v kurzu 1,26:1 i na výsledek utkání bez remízy – výhra hostí s kurzu 1,50:1,“ dodává, že fandové na rozdíl od expertů Chance věří Leicesteru.. Jak vše dopadne bude jasné ve čtvrtek večer.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud