3. března 2021 • 17:30

iSport podcast: Může Slavia vyhrát EL? Kroťme nadšení, Rangers jsou favorit

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve druhé části iSport podcastu rozebíráme fantastický slávistický týden – historický postup přes Leicester a klíčový triumf na půdě Slovácka. Byl úspěch proti týmu Brendana Rodgerse ještě větší než postup přes Sevillu? Je Nicolae Stanciu na vrcholu svých sil a předvádí výkony, kvůli kterým ho vedení přivedlo do Edenu? A jak je na tom s formou i brankář Ondřej Kolář?



Podíváme se ale také na dalšího soupeře Slavie, kterým budou Rangers. Co je tým z Glasgow zač a proč může být trenérská štace Stevena Gerrarda inspirativní? Proč jsou Rangers vysněným soupeřem pro Jindřicha Trpišovského a proč bude skotský celek favoritem v dvojzápase? A může opravdu Slavia vyhrát Evropskou ligu, nebo jí stojí v čele zásadní překážky?

Právě na to se zaměříme i s redaktorem deníku Sport Janem Podroužkem. Moderuje Martin Vait. Všechny díly iSport podcastu najdete na iSport.cz/podcasty, ve všech podcastových aplikacích včetně Apple a Google Podcasts nebo Spotify, jako i na YouTube kanále deníku Sport.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud