10. března 2021 • 15:39

Fanoušci věří v Evropské lize doma Slavii, experti tuší, že Rangers vstřelí gól

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie přivítají ve čtvrtek v Evropské lize na svém trávníku Glasgow Rangers - lídra skotské ligy a podle sázkařů by měl být zápas vcelku jednoznačný. Jednasedmdesát procent z nich si vsadilo na výhru domácích v kurzu 2,45.  Ovšem bookmakeři Chance naznačují, že utkání bude nejspíš daleko vyrovnanější, než si fanoušci Slavie připouštějí – kurz na výhru hostí 3,02 není nikterak závratně vysoký.ze sázkařů.



Slavia má skvělé výsledky, posledních 16 utkání nepoznala hořkost porážky a s Leicesterem, který je o třídu výš než Rangers, dokázala udržet dvakrát čisté konto a navíc na půdě soupeře dát dvě branky. "Dá se očekávat, že doma bude pod taktovkou trenéra Trpišovského vycházet ze zabezpečené obrany. I proto hodně fandů sází na to, že Rangers nevstřelí ani jednu branku v kurzu 3,01," prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.

"Nesmíme ale zapomínat ani na kvalitu soupeře. Ani tento celek letos ještě neprohrál, má na svém kontě už 17 utkání bez prohry. V EL Glasqow Rangers nastřílel Antverpám ve dvou utkáních 9 branek a ofenzivní apetit jistě ukáže i na hřišti Slavie," naznačuje Světlíková, že to pro Slavii s udržením čistého konta nebude zrovna jednoduché.

Rangers přijeli do českvaruje.é metropole v naprosté pohodě, od neděle mají v kapse mistrovský titul. "Ve skotské lize v průměru dávají okolo dvou a půl gólu na utkání. Slavia si musí dát v defenzivě opravdu pozor," varuje Světlíková optimisticky naladěný tábor Sešívaných.

Jaj duel dopadne bude jasné ve čtvrtek před devátou hodinou večer.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud