Jan Malý
7. dubna 2021 • 15:30

Kolář chce na Arsenalu chytat. Má svolení od lékařů, rozhodne pocit

Autor: Jan Malý
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šance, že slávistický brankář Ondřej Kolář ve čtvrtek večer nasadí helmu, speciální kevlarovou masku a vyrazí do čtvrtfinálové bitvy v Evropské lize proti Arsenalu, není úplně malá. Červenobílá opora s rukavicemi dělá, co může, aby mohla ve svátečním zápase chytat. Po startu proti „kanonýrům“ hodně touží, má i svolení od lékařů. Rozhodne, jak se bude cítit na dnešním tréninku a zítra.



Je to přesně dvacet dní od brutálního a nesmyslného kopu Kemara Roofa z Rangers, který rozpáral hlavu slávistickému brankáři Ondřeji Kolářovi. Ten utrpěl po tomhle šíleném ataku zlomeninu v oblasti čelní dutiny, na tváři má taky několik stehů. Dává se dohromady, zápas ještě nechytal.

Vynechal reprezentační sraz i poslední ligové utkání v Brně, ale silně bojuje o to, aby si mohl ve čtvrtek večer stoupnout do brány a čelit v prvním čtvrtfinále Evropské ligy slovutným borcům z Arsenalu. Podle informací deníku Sport se Kolář zatím cítí dobře, rád by nastoupil, optimismus z jeho aktuálního stavu i nastavení panuje v celém mužstvu.

INSIDER s Martinem Jiránkem: Kolář v bráně na Arsenalu? Určitě neriskovat!
Video se připravuje ...

Podstatná věc: Kolář má svolení od lékařů, chytat může. Záleží čistě na jeho pocitu. Uvidí, jak na tom bude během středečního podvečerního tréninku a zítra přes den. Zároveň platí, že nikdo nepůjde do rizika a nebude Koláře přemlouvat. Naděje ale není úplně malá. Nutné propriety, v nichž by musel nastoupit, tedy helma a kevlarová maska, jsou připraveny.

Pokud by nechytal, šel by do brány jeden z trojice Matyáš Vágner, Přemysl Kovář a Jan Stejskal.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud