Jan Podroužek
8. dubna 2022 • 17:47

Rozbor laciného gólu v síti Slavie: Traoré žehlil, Kolář na borůvkách

Vstoupit do diskuse
3
  • Jak padl laciný gól Feyenoordu?Jak padl laciný gól Feyenoordu?FOTO: koláž iSport.cz

    Dalo se to chytat, ale taky se měl Ibrahim Traoré ve zdi chovat tak, aby míč jednoduše neproletěl mezi ním a Yirou Sorem. Pak honil brankář Ondřej Kolář přímák Orkana Kökcüho u země v krkolomné pozici a pustil docela laciný gól. Sport rozebírá, jak k nešťastnému okamžiku došlo.

  • Kökcü se rozbíhá...

    Záložník Feyenoordu Orkan Kökcü se rozbíhá na přímý kop. Stojí proti dvoučlenné zdi Ibrahim Traoré-Yira Sor, gólman Ondřej Kolář drží prostředek brány s tím, že je blíž ke své levé tyči. Předpokládá totiž – a správně – že pravák Kökcü bude střílet právě na bližší tyč, než na vzdálenější.

    Záložník Feyenoordu Orkan Kökcü se rozbíhá na přímý kop Záložník Feyenoordu Orkan Kökcü se rozbíhá na přímý kopFoto repro ČT Sport

    Trpišovský vyrazil bránit svého hráče
    Trpišovský vyrazil bránit svého hráče

  • Rozestoupená zeď

    První obrovská minela jde za Ibrahimem Traorém. Záložník Pobřeží slonoviny, později hrdina remízy 3:3, svou roli ve zdi úplně vychladí. V momentě kopu v podstatě odchází od svého parťáka Yiry Sora, který se snaží míč vyhlavičkovat, zatímco Traoré nechává mezi sebou a Sorem mezeru, kterou nakonec míč proletí. Ke cti mu akorát slouží, že si to v závěru vyrovnávací trefou vyžehlil.

    Velká chyba Traorého - zeď se rozestoupila Velká chyba Traorého - zeď se rozestoupilaFoto repro ČT Sport

    Studio iSport.cz: Kolář s alibi, ale na gólech má podíl. Sor může mít zbraň jako Mbappé, říká Vízek
    Video se připravuje ...

  • Krkolomný kolář

    Krkolomná poloha Ondřeje Koláře. Do střely jde na poslední chvíli, pohyb Traorého a Sora ve zdi ho mate, a když se míč blíží a zároveň míří svou dráhou k zemi, Kolář je v pozici, že se k němu nešikovně sklání, jako by sbíral borůvky. Jeho pohyb je pomalý, ne příliš brankářský, nabízelo se možná i balon vykopnout nohou.

    Krkolomná poloha Ondřeje Koláře Krkolomná poloha Ondřeje KolářeFoto repro ČT Sport

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud