Jan Podroužek
2. srpna 2022 • 17:10

Slavia: last minute změna pro Evropu. Na Řeky ještě upraví soupisku

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slávistickými fanoušky jímá posledních pár dní vztek, nemohou totiž vystát třeba to, že místo na soupisce pro třetí předkolo Konferenční ligy má Stanislav Tecl, zatímco talentovaný Daniel Fila ne. Klub ale může ještě den před výkopem prvního utkání udělat dvě změny... Koho na ni podle informací iSport.cz dopíše a kdo na to doplatí?



Do Edenu míří slavný Panathinaikos, kdysi evropský kolos, který hrával pravidelně Ligu mistrů, má dvacet řeckých titulů, ovšem ten poslední z jara 2010... Kromě čtvrtečního souboje se ale Slavia ještě pere s tradiční překážkou: jak na poslední chvíli složí svůj kádr pro těžký kvalifikační dvojzápas.

Oficiální uzávěrka už proběhla 29. července o půlnoci, ta platí pro všechny účastníky třetího předkola od Ligy mistrů, přes Evropskou ligu po tu Konferenční. UEFA ale dovoluje všem klubům, že ještě den před výkopem prvního utkání mohou na svých soupiskách udělat dvě změny.

Třeba kdyby se někdo náhle zranil, nebo kdyby dorazila kýžená posila, nebo kdyby u trenérského štábu proběhla nějaká změna názoru...

Takhle třeba Panathinaikos doplnil

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud