6. října 2022 • 09:26

Experti doma Slavii věří, musí dát pozor na chyby v obraně. Nice bude slavit

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základní skupiny Konferenční ligy se blíží své polovině a oba české týmy mají výhodu domácího prostředí. Slavia je proti rumunské Kluži v Edenu favoritem. „Slavia je favoritem a u Chance na ni s kurzem 1,42:1 míří 99 % všech vkladů,“ říká Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. Naproti tomu Slovácko sice bude v domácím duelu s Nice aktivní, ale tři body do tabulky si podle expertů připíše francouzský celek.



Slovácko odehraje druhý domácí zápas v rámci skupinové fáze Konferenční ligy s Nice. Ta sice aktuálně nemá úplně nejlepší formu, ale pořád jde o účastníka nejvyšší francouzské soutěže. „Většina sázkařů věří, že si Slovácko vytvoří spoustu šancí a bude sahat minimálně po remíze, francouzský celek to ale díky svým zkušenostem uhraje a odveze si 3 body. Slovácko dovede dávat góly i silným soupeřům, po stránce herních schopností a kvality kádru je na tom však lépe hostující tým. Nejvíce se u Chance tipuje výhra Nice s kurzem 1,97:1. Jen po dvou procentech vkladů jde na vítězství domácích v kurzu 3,98:1 a na remízu 3,56:1. Hodně se sází minimálně na dva góly v utkání s kurzem 1,32:1,“ říká Světlíková. 

Pokud si Slavia pohlídá zbytečné chyby v obraně, může doma s CFR Cluj uspět a bude tak na dobré cestě za postupem ze skupiny. Pražané jsou na domácím stadionu před fanoušky dlouhodobě silní a nedaří se jim tady jen opravdu zřídka. „Kluž hraje spíše defenzivní fotbal a s vítězstvím se u nich příliš nepočítá, čemuž napovídá kurz 8,7:1. Sázkaři i bookmakeři očekávají od začátku velkou dominanci Sešívaných. Věří, že jakmile se jim podaří dát první gól, jen u jednoho nezůstane. Často se sází na více než dvě branky v zápase s kurzem 1,31:1 nebo na to, že Slavia vyhraje alespoň o gól, na což je u Chance kurz 1,69:1,“ dodává Světlíková. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud