5. května 2011 • 16:47

Manchester je větší favorit než my, tvrdí Xavi

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

O Barceloně mnozí tvrdí, že hraje nejlepší fotbal na světě. A tak prý zákonitě musí ve finále Ligy mistrů porazit Manchester United, který si postup zajistil středečním vítězstvím nad Schalke 04. Ovšem hvězdný záložník katalánského velkoklubu takový názor nesdílí. "United jsou rozhodně většími favority," řekl.



Kdekdo by řekl, že i tentokrát Barcelona bude mít větší šance na titul než Manchester. A stejně jako ve finále před dvěma lety svého soupeře hravě přejede. Tehdy United ještě s Cristianem Ronaldem na hrotu útoku nedokázali vstřelit jedinou branku a nakonec Barceloně podlehli 0:2.

"Já si ale nemyslím, že se dočkáme podobného scénáře. letos nás nečeká vůbec jednoduchý zápas," pronesl Xavi, jeden ze základních pilířů záložní řady Barcelony.

"Manchester United je mnohem větší favorit. Má skvělý tým, který předvádí líbivý fotbal," dodal.

Podle Xaviho v letošní sezoně Barcelona nepotkala v Lize mistrů těžšího protivníka, než bude právě Manchester. Zároveň ale doufá, že ani tento fakt nepřekazí "Barce" cestu za titulem.

Finále se odehraje 28. května v londýnském svatostánku ve Wembley.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud