Hynek Preisler
26. května 2011 • 04:00

Fergusona rozzuřil novinář otázkou na Giggse

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V milostné kauze Ryana Giggse přiostřuje. Kouč Manchesteru United Alex Ferguson „kádruje“ novináře. A banda neznámých útočníků napadla paparazzi číhající před domem ikony „rudých ďáblů“. Napjatě očekávané finále Ligy mistrů proti Barceloně se blíží.



V tom nejhorším možném okamžiku se provalila nevěra Ryana Giggse, jednoho z klíčových záložníku Manchesteru United. Anglického šampiona už pozítří čeká jiskřivé finále Ligy mistrů proti Barceloně.

Zkušený kouč sir Alex Ferguson proto chce Giggse od mediálního tlaku uchránit za každou cenu. Běda tomu, kdo se na velšského fotbalistu zeptá!

Reportér agentury AP Rob Harris to na tiskové konferenci zkusil. „Nejvíce zkušeností s Ligou mistrů z týmu má patrně Ryan Giggs. Jak bude v sobotu pro tým důležitý?“ ptal se žurnalista manažera Manchesteru.

„Všichni hráči jsou důležití,“ odpověděl jadrně Ferguson s patrnou nelibostí. Pak se naklonil k mluvčí tiskové konference a pídil se po informacích o tázajícím se novináři.

Jejich „utajenou“ konverzaci nahrál mikrofon. „V pátek ho zakažte,“ zakončil 69letý trenér „kádrování“, které mělo rozhodně zůstat v utajení... Kauza Giggs je zkrátka před jedním z nejdůležitějších utkání sezony pro „rudé ďábly“ tématem příjemným asi jako tropická kožní infekce...

Manželka Ryana Giggse Stacey Cooke se synem
Manželka Ryana Giggse Stacey Cooke se synem

V úterý rovněž skupinka neznámých vandalů poničila auta fotoreportérů, kteří číhali na Giggse před jeho rezidencí.

„Utajený“ rozhovor Alexe Fergusona s mluvčí

Ferguson: „Ten chlápek, co se ptal na Giggse... na tiskové konferenci...“

Mluvčí: „Kterého myslíte?“

Ferguson: „Toho, co se ptal... kdo?“

Mluvčí: „Aha, povím vám to později.“

Ferguson: „Přijde i v pátek?“

Mluvčí: „Myslíte toho s notebookem?“

Ferguson: Ano. Tak s ním zatočíme. V pátek ho zakažte.“

„Policisté objevili nejméně šest automobilů, které poničila skupina útočníků, kteří přijeli ve Ford Tranzitu,“ stojí v policejním prohlášení. Podle reportérů pachatelé prořezali vozům pneumatiky a znečistili je moukou a vejci.

Hvězda Manchesteru má problém poté, když vyšlo najevo, že měl téměř půlroční milostný poměr s modelkou a bývalou star televizní soutěže Big Brother Imogen Thomasovou.

„Imogen si byla stoprocentně jistá, že opustí Stacey a děti a přestěhuje se k ní. Nebyl to vztah založený čistě jen na sexu. Myslela si, že jde o něco vážnějšího. Milovala ho, ale teď zůstala opuštěná,“ citoval deník The Sun přítelkyni Giggsovy 28leté milenky.

Imogen Thomasová také přiznala, že se několikrát pokoušela milostné pletky se ženatým fotbalistou ukončit. „Říkala jsem to milionkrát, ale vždycky přišel znovu. Taky věděl, že je to špatné, ale chodil za mnou stále,“ přiznala vnadná milenka.

Chtíč se nyní populárnímu fotbalistovi před ostře sledovaném finále Ligy mistrů s Barcelonou vrátil jako bumerang.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud