14. září 2011 • 23:00

Čelůstka popravil Inter! Trabzonspor začal LM šokující výhrou

Autor: spo, mip
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Tak to je úvod z kategorie snů. Turecký Trabzonspor vstoupil do Ligy mistrů šokujícím vítězstvím na půdě Interu Milán a o jediný gól zápasu se postaral český obránce Ondřej Čelůstka!



Trabzonspor přitom neměl v Lize mistrů vůbec startovat, mezi elitu ho vynesl korupční skandál konkurenčního Fenerbahce. Ale Čelůstkův klub se chytil příležitosti a postaral se o největší překvapení středečního programu.

Výhru navíc zařídil právě český obránce. Čtvrt hodiny před koncem se dostal k míči odraženému od břevna, kam ho z hranice ofsajdu poslal Halil Altintop.

Pak si Čelůstka zkušeně počíhal na ideální okamžik a všechny překvapil křížnou střelou mezi dvěma obránci, kterou překonal brankáře Júlia Césara.

Ve středečním programu se ukázali i další dva Češi – David Rozehnal odehrál za Lille celý zápas, Radoslav Kováč se dostal v Basileji na hřiště až v první minutě nastavení.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud