26. září 2011 • 13:53

Fillo se vrací do áčka. Omluvil se Vrbovi a odletí do Milána

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Martin Fillo se před středečním zápasem Ligy mistrů na hřišti AC Milán vrací zpět do prvního týmu fotbalistů Plzně. Poslední dva týdny strávil v třetiligovém B mužstvu, kam jej přeřadil kouč Pavel Vrba po utkání 6. ligového kola v Olomouci, kde mezi ním a Fillem došlo ke slovní roztržce.



Vrba řekl, že pětadvacetiletý středopolař se dnes znovu připojí k ligovému týmu, se kterým podle všeho v úterý odjede i do Milána.


"Fillo je zpátky v týmu," řekl dnes ČTK bez bližších podrobností Vrba. Fillo s prvním mužstvem trénuje už od soboty, na páteční zápas v Českých Budějovicích ještě nominován nebyl.

Fillo je podle svých slov rád, jak se situace vyvinula. Vrbovi se prý ofenzivní univerzál při setkání a pohovoru osobně omluvil za svoji bouřlivou reakci po zápase v Olomouci.

"S trenérem jsme si všechno vyříkali a já se mu omluvil. Hovořili jsme spolu dlouho a myslím, že to našemu vztahu určitě pomůže. Těší mě, jak to nakonec dopadlo a můžu být zpátky v áčku. Já i trenér jsme profíci, budeme dělat oba všechno pro to, aby se Plzni dařilo," řekl ČTK Fillo.

Když se ocitl v B týmu, dlouho jej prý mrzelo, že možná přijde o zápasy v prestižní Lize mistrů, kde Plzeň hraje proti Borisovu, AC Milán a ještě obhájci titulu Barceloně.

"Nikoho by netěšilo sledovat takové zápasy jen z tribuny. Byl bych šťastný, kdybych se objevil i na hřišti," uvedl Fillo, který před přeřazením do B týmu patřil spíš mezi náhradníky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud