Michal Petrák
27. září 2011 • 10:50

Hurá na Ligu mistrů! Plzeň letí do Milána i s „Mickey Mousem“ Jiráčkem

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Konečně to vypadá, jako když odlétá světový klub – Plzeňští hráči vzbuzují na terminálu 2 na ruzyňském letišti okamžitý zájem. Všichni sladění v na míru šitých oblecích: jako kdyby přijela Barcelona.



Jen jedna věc nesedí: zatímco všichni mají na nohách společenské boty, Petr Jiráček zvolil k obleku poněkud nezvyklé červené škrpály, ve kterých připomíná Mickey Mouse.

„Vždycky jsme létali v teplákových soupravách, teď poprvé v kvádrech. Kluci vymysleli tohle, stříhali jsme o to – a já jsem vyhrál,“ ušklíbne se ironicky módeman z donucení.

Pár červených tenisek okamžitě sundává a přezouvá se do polobotek. „Ještě že už je můžu zout. Odněkud je dneska přitáhl David Limberský,“ upřesňuje Jiráček, kde k podivuhodnému modelu přišel.

Fotbalisté Plzně před odletem do Milána
Video se připravuje ...


Naštěstí pro Viktorii to bylo jediné rozptýlení cesty na letišti – ta proběhla hladce, ačkoli se trenér Pavel Vrba den před odletem obával situace na opravované dálnici D5. „Bylo to v pohodě. Párkrát jsme postáli, ale nebylo to nic výrazného,“ mávne rukou kapitán Pavel Horváth.

Ten má jako jediný zkušenosti z velkých zápasů, které zažil třeba ve Sportingu Lisabon. S ním se podíval i na stadion Santiaga Bernábeua, domov Realu Madrid. I když tam nehrál.

„Vždycky si myslíte, že ten stadion znáte, ale pak, když stojíte na ploše, dojde vám, jak je velký,“ popisuje, co čeká jeho spoluhráče při prvním vyběhnutí na milánské San Siro. „Ale věřím, že po dnešním tréninku to z nás spadne,“ doufá.

Jedině pokud Plzeň nebude trpět nervozitou, může na prestižním fotbalovém jevišti pomýšlet na výsledek...

David Bystroň a Marek Bakoš se vyfotili před odletem v letištní hale
David Bystroň a Marek Bakoš se vyfotili před odletem v letištní hale

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud