15. března 2012 • 00:23

Simulant, nebo chytrý jako liška? Drogba očkem kontroloval sudího

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO + FOTO | Didier Drogba si v prodloužení osmifinálového duelu s Neapolí (4:1) trochu pošramotil pověst. Zřejmě proto, aby natáhl čas, útočník Chelsea upadl po nevinném souboji a zůstal ležet na trávníku. Očkem pak (stejně jako Sergio Busquets před dvěma lety) zkontroloval sudího, jestli faul pískne. Vše zachytily televizní kamery.



Didier Drogba: nasimuloval svůj pád?
Video se připravuje ...

Chelsea v tu chvíli postupovala a potřebovala za každou cenu přerušit hru. Takticky to Didier Drogba zvládl výborně, ovšem u většiny neutrálních fanoušků pochopení nenašel.

Chytil se za obličej, do kterého jej patrně hráč Neapole nezasáhl, a ještě „potají“ sledoval rozhodčího, jestli faul odpíská, nebo ne.

Mnozí diskutéři na facebooku Drogbu ihned označili za simulanta. Komentátor České televize Pavel Čapek uvedl, že je „chytrý jako liška“.

Drogba svým herectvím připomněl incident z jara 2010, kdy záložník Barcelony Sergio Busquets předstíral faul po zákroku Thiaga Motty a dopomohl tím k vyloučení hráče Interu Milán.

Stejně jako v Drogbově případě ani jeho očko kamerám neuniklo.

Didier Drogba připomněl simulaci Busquetse
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
9

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud