18. dubna 2012 • 08:22

Mourinho: První gól Bayernu? Z ofsajdu. Ale stejně postoupíme

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | První letošní porážka Realu Madrid v Lize mistrů (1:2) nevyvolala u Josého Mourinha žádné negativní emoce. Po zápase na tiskovce seděl v klidu a novinářům vyprávěl, jak jeho svěřenci doma zvítězí a postoupí do finále. Spokojen nebyl jen s prvním gólem Bayernu Mnichov, který padl z ofsajdu.



"Ten první gól byl z jasného ofsajdu. Obvyklá chyba," spustil hned na úvod José Mourinho. Střela Ribéryho proletěla kolem Gustava, stojícího za obrannou čtveřicí Realu.

"Ale nechci to kritizovat," dodal vzápětí portugalský kouč.

Pokračoval slovy, že ačkoliv Real Madrid utrpěl první prohru v letošním ročníku Ligy mistrů, v kabině nepanuje žádné velké zklamání. Na otázku, z jakého důvodu jeho tým prohrál, odpověděl jednoduše: "Protože Bayern skóroval v 90. minutě."

"Rozhodně neodjíždíme z Mnichova s negativními pocity. Bylo to typické semifinále Ligy mistrů, které rozhodne až odveta (25. dubna)," usmál se Mourinho.

 

Sám sebe označil za optimistu, který věří v kvalitu svého mužstva. "Jednogólové manko dokážeme umazat. Není to nic nemožného. Pokud doma vyhrajeme 1:0, 2:0, 3:1... Jsme ve finále!" prohlásil.

Mourinho se rovněž pozastavil nad vykradením šatny Realu Madrid, čímž si prý Bayern Mnichov pokazil reputaci. "To, že ukradli kopačky Cristianu Ronaldovi, je ostuda! Něco takového by se u nás na Bernabeu stát nemohlo."

Arjen Robben s Frankem Ribérym debatují o tom, kdo z nich rozehraje standardní situaci
Arjen Robben s Frankem Ribérym debatují o tom, kdo z nich rozehraje standardní situaci

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud